Her zaman hep destek tam destekAyyy herkesin de aklındayım ne güzel
Kuzum biraz değil baya bi törpülemem lazım. Gereksiz birsürü şey var evde. Bugün benim oğlanın bazası nefes aldı resmen
Bana destek olun
Aynen aynenHaha evet yazarken farkettim. Kaç kez gittim kitapların olduğu yere yok yapamadım demek limonsuz böyle oluyor dedim
Misafirim gelmicek olsa ben katılırdım sana gönülcüm.Yarın detaylı işler yapmak istiyorummutfağa girecem gelen olursa beklerim
Şimdi gidiyorum hepinize hayırlı geceler
Tek seferde yapmak gözümü korkuttu. Her gün 1 yeri yapsam hem fazla yorulup bıkmam hem ev nefes alır.Her zaman hep destek tam destek
İş yükün de azalacak.
Eşyaya hizmetçi olmayalım.Toz topluyor, yer kaplıyorlar boşuna.
Sen iste biz buralardayız.
Fıydır fıydır at
Canım yarın eşim evde olacak ben giremem büyük ihtimalle. Ama öbür gün gelirim.Yarın detaylı işler yapmak istiyorummutfağa girecem gelen olursa beklerim
Şimdi gidiyorum hepinize hayırlı geceler
Aleyküm selam enişteEşim hepinize selam söylüyor
Oturdu salona
"Ohh bee diyor, fena mı oldu salon mis gibi oldu, bu grup çok iyiymiş selam söyle" Diyor
Dışarıda olduğumdan geç cevap yazdım çiçeğimmCanım ablamçok şükür iyiyiz alıştık valla başta çok bocalıyor insan ama sonrasında gerisi geliyor gecem gündüzüm karıştı ama olsun o kadari da normal artık
Sen nasılsın ablacim her şey yolunda mı
Sabah namazından sonra yürüyüş daha güzel oluyor hem o güzel havanın ciğerlerine doluşu.Yürüyüşe çıkmakla çıkmamak arasında kaldım.
Bir kahve yapayım başladığım ama örgüden dolayı hiç elime almadığım kitaptan biraz okuyayım bakalım
Sabah namazından sonra yürüyüş daha güzel oluyor hem o güzel havanın ciğerlerine doluşu.
Sen bu saatlerde mi çıkıyorsun?
Benim de kitap okuyasım geldi heveslendirdin
Afiyetle şifa olsun bonusummBurcumuzu göze sokmadık demeyiz
EvetAfiyetle şifa olsun bonusummkasedeki mor toplar üzüm mü
Sanada kolay gelsin canımMisafirim gelmicek olsa ben katılırdım sana gönülcüm.
Ama sonra senin izinden gelcem merak etme.
Evin her bir yerini elden geçireceez
Hadi iyi geceler
Canım yarın eşim evde olacak ben giremem büyük ihtimalle. Ama öbür gün gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?