- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Şükür kendimizden başka herkese faydamız oluyor demekNe delisi siz dürtüyorsunuz yaptıklarınızı okudukça bana bir titreme geliyor nolucak halimiz böyle diyorum kalkıp yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükür kendimizden başka herkese faydamız oluyor demekNe delisi siz dürtüyorsunuz yaptıklarınızı okudukça bana bir titreme geliyor nolucak halimiz böyle diyorum kalkıp yapıyorum
Kız nesi varmış ikizlerin?Ayy canımm ben öyle klasik ikizler gibi değilim deeermişim
Yani bilmiyorum
Bugün o kadar zorlandım ki başkası yapsa en fazla yarım saatini alırdı benim uzun sürüyor. Atamıyorum bi türlü. Bugün 1 büyük poşet ayırdım. Kızımın taaaa 1. sınıftan şeyleri vardı düşünLimonsuz kitapları ayırdım diyince evde kitaplar var test kitapları ders kitabı olanlar ama ben lazım olur diye bırakamıyorum epey yer kaplıyor. Senin atamama seysin geldi aklıma zaten heryil kitap alınıyor neden veremiyorum kaç hafta oldu duruyor
Evet çok meziyetleri çıkıyor cadı oluyorlar biraz. Kız kardeşim ikizler hergun şaşırırdım ben ondan travmaliyim belki herkkes oyle degildirKız nesi varmış ikizlerin?
Benim ikizler de ikizler
Dur açıklayıcı olayım.
Kızlarım da ikizler burcu.
Ve evet toplam 4 kişilikliler
Ondan mı diyosunuz, yoksa başka meziyetleri de mi var ikizlerin
Ay niye herkes bir sürü şey yapıyor burda maşallah ben bu gruba gelmeden önce var yaaa ohooo tozlar evi işgal etmiştiŞükür kendimizden başka herkese faydamız oluyor demek
Kuzuş bazen aklıma geliyorsun.Bugün o kadar zorlandım ki başkası yapsa en fazla yarım saatini alırdı benim uzun sürüyor. Atamıyorum bi türlü. Bugün 1 büyük poşet ayırdım. Kızımın taaaa 1. sınıftan şeyleri vardı düşün
Senin tozlar işgal etmiş. 4 yılı geçti sanırım burda oluşum yeni bu kadar oldum sen hızlısınAy niye herkes bir sürü şey yapıyor burda maşallah ben bu gruba gelmeden önce var yaaa ohooo tozlar evi işgal etmişti
Bakıyorum da hep aklındayımSenin atamama seysin geldi aklıma
Sağı solu belli değil.Evet çok meziyetleri çıkıyor cadı oluyorlar biraz. Kız kardeşim ikizler hergun şaşırırdım ben ondan travmaliyim belki herkkes oyle degildir
Haha evet yazarken farkettim. Kaç kez gittim kitapların olduğu yere yok yapamadım demek limonsuz böyle oluyor dedimBakıyorum da hep aklındayım
Bilmem bende memnunum ama pek kimse şey etmiyorKız nesi varmış ikizlerin?
Benim ikizler de ikizler
Dur açıklayıcı olayım.
Kızlarım da ikizler burcu.
Ve evet toplam 4 kişilikliler
Ondan mı diyosunuz, yoksa başka meziyetleri de mi var ikizlerin
Şu listemi bitireyim bir sene sadece süpür sil yaparım yeterSenin tozlar işgal etmiş. 4 yılı geçti sanırım burda oluşum yeni bu kadar oldum sen hızlısın
Hah aynen aynen. Ebu cehile çok güldümSağı solu belli değil.
Bir bakıyosun merhametli bir minnoş. Hemen ardından ebu cehile dönüşmüş, hiç sebepsiz
Değişik bu ikizler yaaaa
Ayyy herkesin de aklındayım ne güzelKuzuş bazen aklıma geliyorsun.
Bu huyu törpülemen lazım biraz
Bizler de destek olalım.
İnan çok ferahlayacaksın
Sen devam et memnuniyetine.Bilmem bende memnunum ama pek kimse şey etmiyor