- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende caya gectim sukur.Çayıma limon atarken seni bir düşündüm az önceHayırlı akşamlar canlar çocukları yatırdım çayımı aldım geldim
Bonusum hepimizin inişli çıkışlı zamanları oluyor. Ev işleri de kalıversin biraz senin canın sağolsunPek bir iş yapmıyorum bu ara günlük ölmeyecek kadar.
o yüzden iş yazmıyorum bakıp çıkıyorum.
Modumuz ne zaman yükselir Allah bilir.
Aklında yer etmiş olmam ne güzelBende caya gectim sukur.Çayıma limon atarken seni bir düşündüm az önce
Bacım deli mi dürttü seni ne bu temizlik aşkıBen de çaydayım şükürler olsun duşa girmem lazım giremiyorum evdeki en pis şey benim şuan sanırım
Ne delisi siz dürtüyorsunuz yaptıklarınızı okudukça bana bir titreme geliyor nolucak halimiz böyle diyorum kalkıp yapıyorumBacım deli mi dürttü seni ne bu temizlik aşkı
Yaa hayal hala ıfak diye anılmak ne güzel
Allah bağışlasın maşallah hoş buldummYaa hayal hala ıfak diye anılmak ne güzel
Bende 28 yaşındayım
6 senelik evliyim
1 çocuğum var
Hışgeldin Rachel96
Söylemiş olabilirsin ama kaçırdım galiba kaç aylikti bebeginUlan bebeği 5 dk kocamla başbaşa bıraktım gitmiş havuç soyup vermiş bir baktım almış havucu yalıyor
AA ilk kez ikizler birine ısındım sanırım Pinhan Bak bilmiyormusum hergun birini öğreniyoruzArada ki yazıları kaçırdım bende ikizler burcuyum
Limonsuz kitapları ayırdım diyince evde kitaplar var test kitapları ders kitabı olanlar ama ben lazım olur diye bırakamıyorum epey yer kaplıyor. Senin atamama seysin geldi aklıma zaten heryil kitap alınıyor neden veremiyorum kaç hafta oldu duruyorBulaşık makinasını boşalttım
Bütün evi süpürdüm
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Astım
Topladım
Çocukların çantalarını da attım
Pazardan gelenleri yerleştirdim
Oğlumun bazasını boşalttım.birsürü geridönüşüme gidecek kitap ve kağıt ayırdım.geri kalan eşyaları da bi güzel ayıkladım. Bazanın içini de temizledim yerleştirdim
Mutfağı topladım makinayı yerleştirdim
Mutfak toplu
4.5 aylıkSöylemiş olabilirsin ama kaçırdım galiba kaç aylikti bebegin
Allah bagişlasin Sevdi mi bari havucu4.5 aylık
Dışını yaladığı için bir şey anlamadı herhaldeAllah bagişlasin Sevdi mi bari havucu
AA ilk kez ikizler birine ısındım sanırım Pinhan Bak bilmiyormusum hergun birini öğreniyoruz