- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Aynen ya temizlik ve güzel koksun heryer isterim ama ben yapmayı sevmiyorum işteBizdeki püf noktada bu demek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya temizlik ve güzel koksun heryer isterim ama ben yapmayı sevmiyorum işteBizdeki püf noktada bu demek ki
Bisey mi içiyor sen onu sor karışımı var bence onunEvet evet bir de sosyal de kendisi okeye arkadaşları gelir günleri olur misafir çok sever pazara gider markete gider gezmeye yürüyüşe gider terminatör mübarek
Şuan ben de o kadın gibiyim hem salonun camlarına hen koltuklarına giriştim camlar bitti tüller yıkandı asıldı güneşlikler yıkanıyor yastıklar yerde halının ağzı yüzü kaydı koltuklar karbonatlı bekliyorŞu an ben bu kadın gibiyim oğlumun bazasını döktüm . Onlar bana ben de onlara bakıyorum
Buzlu naneli cacık nasıl oluyor ilk kez duydummbir mak.daha çam.attim bitti, astım
kuruyan çamaşırları yerleştirdim
wc ve lavabo yıkadım
duşakabini yıkadım
banyo yerini elle sildim
havluları değiştirdim
Çöpleri attım, kovaları yıkadım
Bu günlük planladığım işlerim bitti
Yemeğim var şükür yanına buzlu,naneli cacık yapıcam bide karpuz yeter bereket versin
Buzdolabını kendim çektim deme düşer bayılırım şimdiMutfağın camlarını sildim
Buzdolabini çekip altini sildim
Perdeleri attım
Çamaşır astım
Yemeği pişmeye koydum
Ben sevip sevmediğimi bilmiyorum çok kararsızımGenelde benim eltimin evi temizdir. Kadın seviyor ama iş yapmayı. Bence asıl püf noktası bu. Mesela ben de temizlik severim ama yapmayı sevmiyorum
Aman sana bisi olmasın pamuk prense çektirdim zahmet oldu ama napalmBuzdolabını kendim çektim deme düşer bayılırım şimdi
Cacığın içine buz parçaları atıyorsun, kaseye koyunca da üzerine nane serpiyorsun varsa taze naneyi üzerine ince ince kesip atıyorsunBuzlu naneli cacık nasıl oluyor ilk kez duydumm
Canım ablam çok şükür iyiyiz alıştık valla başta çok bocalıyor insan ama sonrasında gerisi geliyor gecem gündüzüm karıştı ama olsun o kadari da normal artıkaysen- canımm çiçeği burnunda annemiz nasılsınız iyimisiniz alıştınız mı birbirinize
O zaman tamamTatlım eşim burada aktif olduğumu bilmiyor açar yazdıklarımı okur falan belli olmaz yani. Yaptığım dedikoduların bilinmesini istemem
Bazen vurur ya öyle zamanlardayım