Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şu an ben bu kadın gibiyim 😅 oğlumun bazasını döktüm . Onlar bana ben de onlara bakıyorum 🤣
Şuan ben de o kadın gibiyim hem salonun camlarına hen koltuklarına giriştim camlar bitti tüller yıkandı asıldı güneşlikler yıkanıyor yastıklar yerde halının ağzı yüzü kaydı koltuklar karbonatlı bekliyor 😄😄😄

💐 bir mak.daha çam.attim bitti, astım
💐 kuruyan çamaşırları yerleştirdim
💐 wc ve lavabo yıkadım
💐 duşakabini yıkadım
💐 banyo yerini elle sildim
💐 havluları değiştirdim
💐 Çöpleri attım, kovaları yıkadım

Bu günlük planladığım işlerim bitti :süslü:

Yemeğim var şükür yanına buzlu,naneli cacık yapıcam bide karpuz yeter bereket versin 🍉
Buzlu naneli cacık nasıl oluyor ilk kez duydumm 😲😲

Buzlu naneli cacık nasıl oluyor ilk kez duydumm 😲😲
Cacığın içine buz parçaları atıyorsun, kaseye koyunca da üzerine nane serpiyorsun varsa taze naneyi üzerine ince ince kesip atıyorsun :super:

soğuk ve ferahlık veren bir tat oluyor

aysen- aysen- canımm çiçeği burnunda annemiz nasılsınız iyimisiniz alıştınız mı birbirinize :emir_bebek::anne:
Canım ablam❤️ çok şükür iyiyiz alıştık valla başta çok bocalıyor insan ama sonrasında gerisi geliyor 🤗 gecem gündüzüm karıştı ama olsun o kadari da normal artık 😍
Sen nasılsın ablacim her şey yolunda mı ❤️

Yazlığı kapattık sayılır geldik eve
🍉Markete gittik
🍉Geldik yemek koydum
🍉Aldıklarımızı yerleştirdim
🍉Yemek, bulaşık hallettim
🍉Evde herkese iş bölümü yaptım, dağıttım
🍉Toz aldım
🍉Koltuk örtülerini çıkardım
🍉Koltukları yüzeyle sildim
🍉Çamaşır yerleştirdim
🍉Tatil malzemelerini sonunda kaldırdım
🍉Bazı aksesuarları elde yıkadım
🍉Tüm odalarda ufak tefek işler yaptım
🍉Wc yıkadım
Herkes işini bitirdi.
Oturdum.

Yarın 1 günlük yatılı misafirim geliyor.
Yabancı sayılmaz görümcem ama yılda bir kez gelir.
Neyseki artık yerleştim sayıyorum.
Çamaşır kalmadı.
Ortalık toplu.

Yarın sadece süpürüp silerim.

Kızlar
🍀salon camlar silindi
🍀salon perdeler yıkandı
🍀salon koltuklar ve yemek masası sandalyeleri süpürüldü silindi
🍀küçük sehpalar, ünite, avize, orta sehpa silindi
🍀salon yerler süpürüldü silindi
🍀 kırlentler yıkandı asıldı
🍀buzdolabı çekildi arkası süpürülüp silindi ( Aktif Lora Aktif Lora sen soktun aklıma 😀)
şimdi ortalık hâlâ çok karışık kovaları bezleri falan toplicam sonra bir çay duş bir çay içeriz belim koptu vallahi

Bir de koltuklara karbonat dökülüyormuş herhalde süpürülüp silinmeden eşim duymuş bir yerden gitmiş bir kg karbonat almış, bocaladı da bocaladı koltukların üstüne aralarına her yerine girdi 1 saatlik iş oldu 2 saatlik 😀😀 bir daha yardım etmez diye ses etmedim ama cin-net 😀😀

İyi akşamlar canolar🌹🌹🌹
🟢akşam bulaşıkları da makineye dizildi çocuklarım uyudu
ben de size bir bakim dedim yazılanları okudum .

Bu sabah uyanır uyanmaz cekmeceme el attım. Taraklarim kremlerim tokatlarım hepsinin ve daha fazlasının olduğu bir cekmecem var. Dağılmisti.
Taraklarim 5-6 çeşit var en sık kullandığımı çıkardım diğerlerini başka yere kaldırdım. Fircami temizledim.
Gereksizleri çöpe attim. Sildim ettim oh mis oldu bir çekmece insanın yarım saatini almamalı .
Aldı 🤦🏻‍♀️
Ama final güzel ve düzenli temiz oldu 3 ayda bir yapıyorum 🤦🏻‍♀️

X