- 23 Mart 2022
- 14.157
- 52.892
- 41
Bence 40 dan fazla gözü gönlü doymuyor mübareğin BonusBenden duymuş olma ama 40 a yakın çiçeği var diyollaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence 40 dan fazla gözü gönlü doymuyor mübareğin BonusBenden duymuş olma ama 40 a yakın çiçeği var diyollaaa
Ne iftira ediyon kadına belki 39 dur kulaktan kulağa edilen lafın mübalağası çok olur saydın mı tek tek insafsızBenden duymuş olma ama 40 a yakın çiçeği var diyollaaa
Mekanın sahibi gelmiş kaç çiçeğin var itiraf et çabuk devlet meselesi olmasın sen açıkla
Yalan mı hacı he yalan mı
Ben geldimEveeeeettt kimse gelmedi . O zaman ben kendi kendime gideyim
Tabi yapılır yeterki sağlık el versin ortam müsait olsunLimonsuzzcay bu saatten sonra bu listeden herhangi biri yapılabilir mi?
Kaç gündür temizlik yapmaktan benim mentalite çöktü bir yandan sinir oluyorum bir yandan yaptıkça rahatlıyorum temizlik çok nankör ama yaTabi yapılır yeterki sağlık el versin ortam müsait olsun
Mutfakta birşeyler yapılabilir kolay gelsinLimonsuzzcay bu saatten sonra bu listeden herhangi biri yapılabilir mi?
Teşekkür ederiimmMutfakta birşeyler yapılabilir kolay gelsin
Ne güzel liste yapmışsın ya ben de bi yapayım en iyisi. Yaptıkça yanına tik koyar rahatlarımLimonsuzzcay bu saatten sonra bu listeden herhangi biri yapılabilir mi?