- 23 Mart 2022
- 14.157
- 52.892
- 41
İyi olmana sevindim bonusum daha iyi ol inşaAllahBen henüz kahve içmedim sabahtan boğazım kötüydü şimdi daha iyi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi olmana sevindim bonusum daha iyi ol inşaAllahBen henüz kahve içmedim sabahtan boğazım kötüydü şimdi daha iyi.
Benim evimin cezvesi yokki beni çıltırmakmı istiyorsun
Oohhh misssMaskem harika oldu yüzüm pamuk gibi oldu yıkayınca. Tek sıkıntı yıkadığım lavabom tekrar sarardı tekrar yıkadım temizledim.
Ne mi yapcan peçeteye sarıp atıcan ... daha yer kalmadı azaltmam lazım diye yazan sendin unuttun muBaya rüzgar var balkondayım çiçeklere öyle bi bakıyorum napıcam bunları diye
Nurcum geç görmüşüm birazdan icabet edeyim inşallah@Aktif Lora
Bonus
sedagaziantep27
@Hayalkuran
@Efser
penyez83
Limonsuzzcay
Rachel96
Pinhan Pinhan
Kahveye davet var?
Sağol canımGeçmiş olsun
Ne mi yapcan peçeteye sarıp atıcan ... daha yer kalmadı azaltmam lazım diye yazan sendin unuttun mu
Bu işin sonu böyle düşününce azalmaz ki aynı çiçekten evde vardır at bir şey olmazKök çıkarmış yaprak çıkarmış yaşıyor nasıl atayım
Afiyet olsunBuda benim ki sizlerede afiyet olsun...
TeşekkürlerAfiyet olsun
Yetişemedim@Aktif Lora
Bonus
sedagaziantep27
@Hayalkuran
@Efser
penyez83
Limonsuzzcay
Rachel96
Pinhan Pinhan
Kahveye davet var?
Ruhum daralıyor onu beklerken o yüzden ben de makinada yapıyorumAhahaha psikopat bir halam var, soğuk suyla, en küçük gözde, en kısık seviyede kahve içmeye alıştırdı, makine kahveleri bana yanık geliyor tadı
Benden duymuş olma ama 40 a yakın çiçeği var diyollaaaBu işin sonu böyle düşününce azalmaz ki aynı çiçekten evde vardır at bir şey olmaz
Dikecem diye icat çıkarma başına
Şimdi kızlar banyo yapsın
Çıkınca bana kahve yapsınlar bari.
yatayım yeter uzanma saatim geldi
Şimdi tekrar uzandım.
Yatışş
Ben de genelde bekleyemediğim için başka bir şeyle uğraşıyorum sonra ona dalıp kahveyi unutuyorum 10 kahvemden 4 ü taşıyordurYetişemedim
Ruhum daralıyor onu beklerken o yüzden ben de makinada yapıyorum