- 24 Mart 2024
- 869
- 1.552
Ahahaha psikopat bir halam var, soğuk suyla, en küçük gözde, en kısık seviyede kahve içmeye alıştırdı, makine kahveleri bana yanık geliyor tadıHele havalara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha psikopat bir halam var, soğuk suyla, en küçük gözde, en kısık seviyede kahve içmeye alıştırdı, makine kahveleri bana yanık geliyor tadıHele havalara
Halan Bonus 'la akrabamıAhahaha psikopat bir halam var, soğuk suyla, en küçük gözde, en kısık seviyede kahve içmeye alıştırdı, makine kahveleri bana yanık geliyor tadı
Attı gol oldu 2-0Ahahaha psikopat bir halam var, soğuk suyla, en küçük gözde, en kısık seviyede kahve içmeye alıştırdı, makine kahveleri bana yanık geliyor tadı
Ay valla geçen cezve muhabbetlerini okudum öldüm gülmekten olabilirlerHalan Bonus 'la akrabamı
Telvesini yıkama maske yapalım.
En küçük gözde yaptım aslında en kısık seviyede yapacaktım ama canım cok çekmiş olmalı ki elim hizliya gidiverdi ama çok güzel oldu oh mis koklayarak içtimAy valla geçen cezve muhabbetlerini okudum öldüm gülmekten olabilirler
Ben o kadar kısık ateşte yapamıyorum tabii sabırsız bir insanım
Kızz kim bilir kaç sene oldu telve maskesi yapmayalı, saldım ben kendimi iyiceTelvesini yıkama maske yapalım.
Ahmak kızlar fala bakar
Güzel kızlar maske yapar
Tamam tatlı kız seni mi kiricam salatalık senden kahve benden ikisi birlikte güzel bir maske yapalım.Kızz kim bilir kaç sene oldu telve maskesi yapmayalı, saldım ben kendimi iyice
Tamam yapalımmm salatalık da koyalım bari gözlerimize
Afiyet olsun kızlar bende soğuk kahve yaptım içiyorum
Geçmiş olsunHayırlı güzel vakitlerrr
Ben ağrıyla uyandım ağrım devam ediyor oğluma kahvaltısını yaptırdım ️
Kendim bir kaç kaşık çorba içtim
Şimdi biraz uzandım
Uzun zamandır bu kadar ağrım olmamıştı bu ay üşüttüm biraz onun etkisi heralde
Bugün mutfağı detaylı temizlemek gibi düşğncelerim var ama bakalım
Ne cezveymiş
Maskem harika oldu yüzüm pamuk gibi oldu yıkayınca. Tek sıkıntı yıkadığım lavabom tekrar sarardı tekrar yıkadım temizledim.Kızz kim bilir kaç sene oldu telve maskesi yapmayalı, saldım ben kendimi iyice
Tamam yapalımmm salatalık da koyalım bari gözlerimize
Bende şimdi yeni gördüm. 1 saat gözüm dalmış uyumuşum.