geçmiş olsunKızlar büyük görümcem rahatsız hastanede bende küçük görümcem le onun evini temizledik.küçük görümcem süpürdü ben sildim.duş aldık şimdi ziyaretine gitcez.öyle bakalım
Bende aynen cam silerken kullanıyorum
Konmari yöntemi, bir ara böyle kullanıyordum
Buzdolabı posetiyle yapıyorum ben..Mıtfak toparlandı
Bulaşık makinesi çalıştırıldı
Ocağın ızgaralarını da makineye attım ilk kez bi sorun olmaz dimigenelde elimde yıkıyodum
Çaydanlıklar parlatıldı ama cif ve pışet yöntemini içi için yapmam lazım
Pışetler paralı oldu pışet yok evde
Mutfağımın işi bitti şimdi sıra ütü de
Buzdolabı posetiyle yapıyorum ben..
Yatagimi topladım
Evi süpürdüm
Kahvaltı yapıyorum şuan.
Kalktım bir hızla çamaşırları topladım.
İstanbul da yağmur var, Avrupa yakası yağıyor suan, ben Anadolu yakasındayim,burası karanlık..
Biz anadolu yakasına yakınız (istanbulun sınır sayılır) sel aldı şuan,hava kapkaranlık, camdan içeribike baya su girmiş ben farkedene kadar,koştum kapattımYatagimi topladım
Evi süpürdüm
Kahvaltı yapıyorum şuan.
Kalktım bir hızla çamaşırları topladım.
İstanbul da yağmur var, Avrupa yakası yağıyor suan, ben Anadolu yakasındayim,burası karanlık..
Nasılsınız kizlar? Ödev erkenden tamamNego
Ev toplandı
Yataklar toplandı
Kahvaltı ardından ödev bitti
Banyo,wc yıkandı
B.makinesini boşaltıp,1 sepet çamaşır katladım bebek uyandı..
Şimdi çıkan bulaşıkları makineye atıp evi süpürcem. Bir tane minik,boş odam var 3lü koltuk var sadece orayı temizleyip,fazlalıkları atıp,kendime kafa dinleme alanı yapmak istiyorum.Kitap vs okumaya,küçük tv var onuda taktırırım duvara mis :) gelen misafir bazen namaz kılmaya rahat alan arıyor iyi olur diye düşündüm.
Daha arada kaç kez bağıran,hırçın bir adamla (oğlum) uğraştım bir bilsenÇok iyi düşünmüşsün canım bencede güzel olır oda fikri :)
Vay bee ne pratik kızlarsınuz maşallah erkenden işler bitmiş :)
Bende buzdolabı poşetiyle yaparım canımAa çok mantıklı tamam bende öyle denrrim sağol canım
Etikette sorun var sanırım,bana da bildirim gelmediOhhh be gitti yatili misafirler evi kirkliyorum suanda
Bu arada odeve neden etiketlenmedim sevgiliNego dunki odevi yeni tasindigim icin tasinmadan yapmistim hic gereksiz bisey yok cok sukur
Buraya yağmadı daha, ama gök oluyor arada. Esiyor falan. Fena gelecek galiba..Biz anadolu yakasına yakınız (istanbulun sınır sayılır) sel aldı şuan,hava kapkaranlık, camdan içeribike baya su girmiş ben farkedene kadar,koştum kapattım
Buraya yağmadı daha, ama gök oluyor arada. Esiyor falan. Fena gelecek galiba..
Burda yok şuan..Burda başladı fenaa :)