- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun en azından hareket etmişsin bol bol@malii 6, 38 km yol yürümüşüm. Ama eve gelince açlıktan gözüm dönmüştü. Bayağı kaçırdım. Şimdi de rahatsız oldum..
iyi geceler tatlım bende akşam görümcemin eşi hasta onu ziyarete gidildi biraz kk gezineyimBen yatayım yavaştan.gece bölük pörçük uyudum.sabah da 6 gibi kalktım.çok yorgunum.yarın evi gene elden geçiricem .iyi geceler
Merhaba kızlar tekrar,
Bugün 2 posta çamaşır yıkadım, astım, topladım, katladım. (Benim için büyük bir adım, genelde sepette beklerdi. )
Bir kac kez mutfak topladim, yemek yaptim. Evi toparladim, wc ve lavabolari temizledim.
Boool bol kızımla oynadım
Başka da birşey yapamadım. Benden bu kadar, pes ettim.
Yarin iyi bir temizlik yapmam lazim, pazar gunu kayinvalide ve kayinbabam memleketten geliyorlar. Onları yemeğe davet edeceğim.
Dua edin de kizim uyusun, rahat rahat uzanıp dizi izlemek istiyorum 8 10 bölüm
Kız ne dizisi yat uyu.
Çok sağol canım rabbim hepimizin evladını bağışlasınçok şanslısın gerçekten yaa, allah sana bagislasin ikisini de. cidden o kadar yorgunum ki 3 4 gündür böyle, ne gece düzgün uyuyor ne gunduz. iştahı da yok hic, zorla yediriyorum birşeyler. yürümeyi öğreniyor galiba, koltuklara tutunup kalkmaya adimlamaya başladı. yürütüp alıştırma yaptırmak istiyorum ama kucağımdan da inmek istemiyor.
UleeenYav sizi mi kırıcam yaa ,hadi ocağı da sildim hadi iyisiniz
Valla arsızlık diz boyu
Ellerine sağlık canımKızlar herkese hayırlı geceler.
Önce yatakları sonra dağınıklıkları topladım.
Balkonu yıkadım
Çamaşırları toplayıp diğerlerini astım.
Arkadaşım geleceğim diye haber verince hazırlık yaptım.
Sonra da yürüyüşe çıktık.
Şimdi de bayılmak üzereyim
Nego bu arada bayramda erzak dolabını halledip fazla kavanozları ayırmıştık. Kolileyip kaldırması kaldı sadece.
Ellerine sağlık, olsun işin azı çoğu olmazMerhaba kızlar tekrar,
Bugün 2 posta çamaşır yıkadım, astım, topladım, katladım. (Benim için büyük bir adım, genelde sepette beklerdi. )
Bir kac kez mutfak topladim, yemek yaptim. Evi toparladim, wc ve lavabolari temizledim.
Boool bol kızımla oynadım
Başka da birşey yapamadım. Benden bu kadar, pes ettim.
Yarin iyi bir temizlik yapmam lazim, pazar gunu kayinvalide ve kayinbabam memleketten geliyorlar. Onları yemeğe davet edeceğim.
Dua edin de kizim uyusun, rahat rahat uzanıp dizi izlemek istiyorum 8 10 bölüm
Ellerine sağlık, olsun işin azı çoğu olmaz
Eşinle durumunuz için mi geliyorlar canım
ben torunlarını özlediler diye davet edeceğim :)
17 ağustos ödevi
İç çamaşırı ve çorap çekmecesi düzenlemek
@malii
Bonus
@yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
@Kmsl Hnd
O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
D dstn33
@Psikolojik Deliii
@sweet mom
Eymenliakifli
Nayro
beybisi35
Feminas
Gonulmeyvesi
P Puddingmuf
C Cay6
I inessa armand
Hayırlı gelin :) allah gönlüne göre versin
Ne kadar ince düşüncelisinAslında ayni yerde yaşıyoruz zaten. Kayınvalidem memleketteydi 2 aydır, kayinbabam da onu almaya gitti. Eşimle durumumuzu da konuşurlar elbet ama ben torunlarını özlediler diye davet edeceğim :)
Düzenliyse yapmış sayılıyorsun canım, ütü için kolay gelsin bende yapıcamTatlım ben oraları yeni düzenledi ama yine bi wlden geçiririm kızlar mariekondo tekniği ile çamaşırlar hiç bozukmuyor tavsye ederim
Canım ben dün evi süpürdüm sildim toz aldım
Bi pısta çamaşır yıkadım astım kurıyanları topladım yerleştirdim
Bugünde ütü yapacam inşallah
Çok fazla ütüm var
Ne kadar ince düşüncelisin
Düzenliyse yapmış sayılıyorsun canım, ütü için kolay gelsin bende yapıcam
Bende aynen cam silerken kullanıyorumNego eşimin eskimiş atletlerini ayıracaktım iyi oldu :) sonra onları da kesip toz bezi yapıyorum ha ha
Konmari yöntemi, bir ara böyle kullanıyordumKızlar ben çorap için şu düsenliyicilerden aldom geçen 2 tane dolap içine koydum eşimin çorapları için tavsye ederiimm
İç çamaşırlarını bu şekilde diziyorum
Yani teknik şu; hepsini gör seç al
Nerdeyse çok nadir bozuluyor
Buda tavsiye
Üst üste katlauınca aradan çekerkwn hepsi bozuluyor ama böyle mükemmek
Ben yapabildiğim herşeyi böyle düzenliyorum
Belki yapan çok kişi vardır bnde yzmış oldum :)