Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ohhh be gitti yatili misafirler evi kirkliyorum suanda
Bu arada odeve neden etiketlenmedim sevgili Nego dunki odevi yeni tasindigim icin tasinmadan yapmistim hic gereksiz bisey yok cok sukur
Etiketledim, kopyala yapıştır yapıyorum etiketleri zaten :)

Haaaaaaaaaayırrrrrrrrrrrrr
Çocuklara verdiğim ödevler Allah'ın tecellisi olarak şuan karma felsefesine göre bana geri mi dönüyor yani
Yaaa gel kaçma çok acımayacak
Kolay pratik ödevler veriyorum yav. Oğlumun ödev intikamlarını almıycam senden söz

Efom sana başımı değil iste her yerimi vuram da bana evini temizlicen her gün ödevleri yapçan dediler hergün ev temizliği yapçan evin deterjan kokçak dediler. Bende kaçtım
A ha ha yok ya, isteyen yaptıklarını yazıyor buraya, motive oluyoruz gaza geliyoruz böyle
Dene bir beğenmezsen topuklarsın

Yatak topladım
Evi süpürdüm
Banyo tuvalet yıkandı
mutfak toplandi
Gardolapta giyilmeyecekleri ayırdım
Eşimin 3kazagi 1tisortu kaldı dolapta sadece
,
Çamaşır çekmesi ve çorap cekmecemi düzenledim,atilacaklar atıldı

Eltim geldi çay içtik yeni gitti
Yemek fırında

Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Bugün neler yaptım
Kahvaltı bulaşık makinesi doldur boşalt
2 makine çamaşır yıka as
Temel ihtiyaçlardan başka birşey yapamıyorum
Ama temizlik yapmayı özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi
Pazartesi deli gibi ev temizliycem inşallah zaten haftasonu annemler yatılı misafir olarak gelebilirlermis evi bal dökyala yapmam lazım
Kaç gündür ödev yapamıyorum diye bugün eşimin çorap çekmecesini düzenledim en kolayı oydu çünkü

Efom sana başımı değil iste her yerimi vuram da bana evini temizlicen her gün ödevleri yapçan dediler hergün ev temizliği yapçan evin deterjan kokçak dediler. Bende kaçtım
yok öyle kaçamak olmaz etiketleriz
seni ya bu arda @malii nerde onu özledim bulun bana

Bugün naaptım
Sabah erkenden kalktım interneti yatırmaya gittim bu sayede bi saat yürüyüş yaptım
Eve geldim arkadaşım aradı kahvaltıya davet et beni ,yarım saate sendeyim dedi
O ara eve bi girişmişim
Yatak toplandı
Evi topladım
Aynanın önünü düzenledim
Televizyon sehpası falan azcık tozluydu bezle pat pat onun tozunu attırdım,öyle de titizimdir kendinize geliniz efem
Evi süpürdüm sildim
Lavaboyu ovdum
Banyonun aynasını sildim
Bulaşık yıkadım
Arkadaş geldi kahvaltı yaptık
Arkadaş gitti
Bi makine çamaşır yıkandı
Banyo yaptım
Çamaşırları katladım yerine koydum
Çamaşır astım
Yemek yaptım
Bulaşık yıkadım
Yemek yedik
Bulaşık yıkadım tekrar
Başka bişey yapmam sanırım
Kapanış..

Bugün gezmelere gittim ama ödevi dün yapmışım farkında olmadan atılacak iç çamaşırları ve çorapları ayıklarken düzenlemiştim bir taşla iki kuş vurdum yani

Ellerine sağlık canım
Yaa bu nasıl anlatım tarzı

Ayy bnde rutin dolap ici duzenleme günlerine giris yaptim senede iki kere yapıyorum en son gun yazlik kislik kiyafetler degisiyo ve yeni mevsime hazir oluyorum
O kadar rahaladim ki biraz biseylere el atinca sizede anlatayim :)
Oncelikle biri 6 aylik biri 3 yasinda cocuklarim var o yuzden sira sira hangi yeri istersem yapiyorum. Cok esya doldurmam evime dolaplarim sakin bakinca net tikis tikis degildir boyle olunca duzen ve tertip vok daha kolay oluyo. Ne kadar az esya o kadar kolay toparlama. Dün banyodaki butunn dolaplari bosalttim iclerindeki örtüleri (butun dolaplarimda var)
Yikadim bi guzel utuledim koydum aticaklarimi attim guzelce yerlestirdim ayni islemi bugun baharat dolabima yaptım bikac gun icindede ayakkabiliklara sira gelicek. tabi bunun yaninda camasir yikama ve biraz utu vs var. oh anlatinca rahatladim

Hanımlar.
Her zaman ki gibi sabahın köründe uyandım.
Balkonu yıkadım, nevresim ve çarşafları havalandırdım,
Iki sele çamaşır katladım.
Mutfak akşamdan kalmaydı
Kahvaltıdan önce mutfağı hallettim.
Kahvaltıdan sonra dişçiye gittim ( kanal tedavisi yaptırıyorum)
Eve geldim,
bütün halıları kaldırdım,
cekyatlarin arkalarını çektim,
bütün tozları aldım, pencerelerin önü de dahil,
Her yeri sildim,
Mutfak birbirine girdi yine
Bitirince doncem ben size.
Nego benim çekmecelerim düzgündü. Birazdan kızımınkini yapacağım. Çoraplarını dondurma kutusunun içine koyacağım.

Eklentiler

• 20190817_223531.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…