golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 33
Sağol ablaKolay gelsin gölgecim işiniz gücünüz rast gitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol ablaKolay gelsin gölgecim işiniz gücünüz rast gitsin
Konuşmada biraz sorunu varmış yürüme güçlüğü çekiyormuş bu hafta fiziğe başlıyacakmış doktorlar umutlu konuşmuş Paremde babam azimli atlacak dediAmin inşallah efserim parenin babası nasıl oldu
Duvarı neyle siliyorsun?Beni de korkutuyor ama mecbur baslarsak devamı gelir insallah
Benim de esim duvarlarda yardım ediyor ama yaptirana kadar ben 50 kere yapardm yine de mecbur duvarlar zorluyor beni
İnşallah rabbim kalıcı şifalar versinKonuşmada biraz sorunu varmış yürüme güçlüğü çekiyormuş bu hafta fiziğe başlıyacakmış doktorlar umutlu konuşmuş Paremde babam azimli atlacak dedi
Amin kuzumİnşallah rabbim kalıcı şifalar versin
Kuzum benim babam değilEfser Şifa Allah'tan tez zamanda şifa bulur inşallah canım.
E bi kahve içelim ablacım öyle karar ver ilerimi geri mi gitcen
İçelim bari ısrar ettin madem
Aynı dediğim gibi golgecim 2 ileri 1geri ilerliyoruz şu anlık iyiyim çok şükür zaman çabuk geçiyor. Kız cinsiyetiLora nasılsın gebelik nasıl gidiyor cinsiyeti belli oldu mu Aktif Lora
O da güzel hep geri gitmedikten sonra sıkıntı yok Hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursunAynı dediğim gibi golgecim 2 ileri 1geri ilerliyoruz şu anlık iyiyim çok şükür zaman çabuk geçiyor. Kız cinsiyeti
Doğum hangi aya geliyor?Aynı dediğim gibi golgecim 2 ileri 1geri ilerliyoruz şu anlık iyiyim çok şükür zaman çabuk geçiyor. Kız cinsiyeti
Kasım sonu Aralık başı gibi inşallahDoğum hangi aya geliyor?
Yay burçuKasım sonu Aralık başı gibi inşallah
1 tane var yay AllahimYay burçu
Vallla öyle yaptım. Kaç kez oturdum baska seylerde yedim amaAktif Lora kahveni içip gittin mi