- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam yıkılacakken şunları okumam. Devam edeyimOrtalığı toparladım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
2 gündür duran çamaşırları katladım
Sırasıyla perdeleri yıkadım
Tüm evin camlarını sildim
Perdeler taktım
Fonları attım makineye onlar yıkanıyor bitince onlarıda asarım
Evi süpürdüm
Bulaşık makinesini boşalttım
Ne yıkılması ayakta mıydın ki?Tam yıkılacakken şunları okumam. Devam edeyim
Neyse istediğin burç yükseleninde olur kismet1 tane var yay Allahim
2 ileri 1 geri öğleden sonra iş yaptı loramm hayalin iş yaptığını okuyunca tekrar gittiNe yıkılması ayakta mıydın ki?
Sağol ablacim çok şükür iyiyiz çabuk toparladim hamdolsun bebiş de iyi sen nasılsın her şey yolundadır inşallah özledim burayı hepiniziaysen- aklıma geldiniz ayşen inş yavrun da sen de iyisinizdir
ayşenimm daha iyi olun bizlerin yerine de öp koklaSağol ablacim çok şükür iyiyiz çabuk toparladim hamdolsun bebiş de iyi sen nasılsın her şey yolundadır inşallah özledim burayı hepinizi
Hacı yatmaz gibiyim bugün hdjdkdkdNe yıkılması ayakta mıydın ki?
siz camları dışta yüksekten korkuyor musun?bir tek ben mi korkuyorumOrtalığı toparladım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
2 gündür duran çamaşırları katladım
Sırasıyla perdeleri yıkadım
Tüm evin camlarını sildim
Perdeler taktım
Fonları attım makineye onlar yıkanıyor bitince onlarıda asarım
Evi süpürdüm
Bulaşık makinesini boşalttım
3 yıl boyunca hiç cam silmedim yardımcı abla geldi sildi bazen annem kayınvalidem. karşı binada yaşıt olduğum bi kızı çatır çatır silerken gördüm ben neden silmeyim dedim başladım silmeye bu 3 ya da 4. Kez silmem benimde zatensiz camları dışta yüksekten korkuyor musun?bir tek ben mi korkuyorum
Daha iyi olun inşallah Ayşen öp yerimize miniğiSağol ablacim çok şükür iyiyiz çabuk toparladim hamdolsun bebiş de iyi sen nasılsın her şey yolundadır inşallah özledim burayı hepinizi
Bu detayYemek yaptım iki defa
Yaptığımı beğenmediler cücelerBu detay