- 29 Mayıs 2024
- 2.145
- 5.229
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
60 liradan yıkattım 1 tane büyük göndermiştimBaşım fena sabahtan beri. Oturdukca kotulescem dip köşe girme planım var inşallah. Halıları göndereceğim aradım fiyatı sormadım kocama sürpriz yapmayı seviyorum
Ben iştahlandığım da niye yapmıyosun böyle şeylerdilini üst damağına sıkıca bastır düşünce gitsin diye buda vucudunda bir noktaymış dene
Bonusum geldim tekrar. Tatil yoğun geçiyor giremiyorum her zaman. Göçebe yaşama devam ediyoruz. Sağlık sorunları, düğün hazırlıkları her şey var bu yaz
Bizim halılarda gidecek ne yapacağım bilmiyorum eltim 2 halıyı 1500 TL'ye yikatmis toplamda 12 metrekare60 liradan yıkattım 1 tane büyük göndermiştim
Kasım sonu Aralık başı gibi inşallah
Bambu falansa yüksek fiyattan yıkanıyor onlar daha makul yerlere vermek lazımBizim halılarda gidecek ne yapacağım bilmiyorum eltim 2 halıyı 1500 TL'ye yikatmis toplamda 12 metrekare
Bilmiyorum hiç sormadım parça halılarda var mıydı bambu mu yoksa yün mu vs benim komşum 55 TL den vermiş Rabbim kocalarımızin da yardımcısı olsun ne diyeyim boyacı boya vs 11 bin demiş 10000 e indirdik nasıl olacak bilmiyorumBambu falansa yüksek fiyattan yıkanıyor onlar daha makul yerlere vermek lazım
Oyy mis gibidir o şimdiSağol ablacim çok şükür iyiyiz çabuk toparladim hamdolsun bebiş de iyi sen nasılsın her şey yolundadır inşallah özledim burayı hepinizi
22 m2 1.100 TL tuttu çok olmuş ya. Belki hali çeşidi fiyatıdır. Tüylü diye benimkini shagy sayıyorlar çok tutuyorBizim halılarda gidecek ne yapacağım bilmiyorum eltim 2 halıyı 1500 TL'ye yikatmis toplamda 12 metrekare
Nasıl oluyor diyim miAktif Lora kilit ekranında spotify böyle çıkıyor ben de geçen buraya koyduğım resmi çok sevmiştim
Nasıl oluyor diyim mi
Böyle aşırı tüylü güzel bir haliydi22 m2 1.100 TL tuttu çok olmuş ya. Belki hali çeşidi fiyatıdır. Tüylü diye benimkini shagy sayıyorlar çok tutuyor
Şimdi kiler çok fena herşeye cevapları varÇocukları yatırmaya çalışıyorum sen neden oturuyorsun diyorlar diyemiyorum ki yatın keyif yapcam
Kışa hazırlık temizliginde yıkatirsin olmadıBöyle aşırı tüylü güzel bir haliydi
Bende kafamda hesapladım tüm halıları verirsem 1800 2000 tutuyor vermesem mi acaba çok kirli değiller 3 4 ay önce yikatmistim
Öyle yapayım bakalım eşim ne diyecekKışa hazırlık temizliginde yıkatirsin olmadı