- 8 Aralık 2011
- 44.080
- 153.941
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu iyi geldiGünaydın
mavı gomlek de, pas lekesi sanki.Bulaşık parlatıcısi denedin mi sadece lekeli olan kısma bir kaç damla damlatip makineye atıp memnun olanlar oldu
Fotoğraf atabilir misin canım ?mavı gomlek de, pas lekesi sanki.
esımın ısyerınde gıoydıgı gomlek. nasıl olur anlayamdım
bulasık parlatıxısını koltuklarda halılarda kullandım ama kıyafette denemedım.
deneyım o zaman
Mutfak dolapları benim de gözümde büyüyen bir iş en tepe silinecek . Onu eşime yaptırasım var inşallah yapmam demez gerisi kolayGünaydınnn
Annemin müstakil evine geldik mutfak dolaplari yine kaldı☺
dedıgım gıbı pas lekesı gıbı.Benim çocukların kıyafetleri özelikle çok leke oluyor katı beyaz sabunla citiliyorum bir nevi ön yıkama özelikle beyazlarda çok güzel çıkarıyor
YaaBu iyi geldi
gel gel, ben de sendenim.2 gündür kendimi iyi hissetmiyordum biraz canım sıkkındı yazamadım okuyamadım umarım herkes iyidir
Sıkıntılar bitmez önemli olan anda vazgeçmemek2 gündür kendimi iyi hissetmiyordum biraz canım sıkkındı yazamadım okuyamadım umarım herkes iyidir
Daha iyiyim canım sen nasılsıngel gel, ben de sendenim.
umarım daha iyisindir
Yaaa efser ne güzel yazmışsın teşekkür ederim AminSıkıntılar bitmez önemli olan anda vazgeçmemek
Yüreciğindeki tüy olsun ağırlık yapmasın bizde üfleyelim hepsi uçsun gittsin rabbim inşirah ferahlığı versin
Daha iyiyim canım sen nasılsın
aminnnnSıkıntılar bitmez önemli olan anda vazgeçmemek
Yüreciğindeki tüy olsun ağırlık yapmasın bizde üfleyelim hepsi uçsun gittsin rabbim inşirah ferahlığı versin