- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Yapma iste yapmaaakatı beyaz sabunla citiliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapma iste yapmaaakatı beyaz sabunla citiliyorum
Nedenki yanlış mı yapıyorumYapma iste yapmaaa
Hayır kiz miss MissNedenki yanlış mı yapıyorum
Geçmiş olsun baş ağrısıyla dip köşe zor olur biraz sürprizinde güzelmişBaşım fena sabahtan beri. Oturdukca kotulescem dip köşe girme planım var inşallah. Halıları göndereceğim aradım fiyatı sormadım kocama sürpriz yapmayı seviyorum
Sinirden oldu toplarım kafayıGeçmiş olsun baş ağrısıyla dip köşe zor olur biraz sürprizinde güzelmiş
El yıkaması depreştiNedenki yanlış mı yapıyorum
2 kez tuttum kendimi. Eşimi tembihledim başka şeye de kalksam nereye diyo engellemek içinEl yıkaması depreşti
El yıkamaya aşeriyor ahiretliğim
Lahavle de geri otur unutana kadar lahavleyi çek2 kez tuttum kendimi. Eşimi tembihledim başka şeye de kalksam nereye diyo engellemek için
Akşam yatmaz sabah kalkmaz öğlen oldu bi işin ucundan tutmamış dahaBen gidiyorum hücum marşı ile.
2 ileri 1 geri gidiyorum penyezim ablamAkşam yatmaz sabah kalkmaz öğlen oldu bi işin ucundan tutmamış daha
Bonusum geldim tekrar. Tatil yoğun geçiyor giremiyorum her zaman. Göçebe yaşama devam ediyoruz. Sağlık sorunları, düğün hazırlıkları her şey var bu yaz
Beni de korkutuyor ama mecbur baslarsak devamı gelir insallahMutfak dolapları benim de gözümde büyüyen bir iş en tepe silinecek . Onu eşime yaptırasım var inşallah yapmam demez gerisi kolay
E bi kahve içelim ablacım öyle karar ver ilerimi geri mi gitcen2 ileri 1 geri gidiyorum penyezim ablam
Sağlıcakla geçsin canımBonusum geldim tekrar. Tatil yoğun geçiyor giremiyorum her zaman. Göçebe yaşama devam ediyoruz. Sağlık sorunları, düğün hazırlıkları her şey var bu yaz
Amin inşallah efserim parenin babası nasıl olduSağlıcakla geçsin canım
Kolay gelsin gölgecim işiniz gücünüz rast gitsinBonusum geldim tekrar. Tatil yoğun geçiyor giremiyorum her zaman. Göçebe yaşama devam ediyoruz. Sağlık sorunları, düğün hazırlıkları her şey var bu yaz