Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayanlar yarım gün çalışsa ne güzel olurdu, ev işleride kalmazdıselamlar hanımlar
umarım bırsey kacırmadım malum dun yoktum bura
herkes ıyı ve afıyettedır umarım...
ben ofıse 11 den sonra geldım, ıslerı evden ıdare ettım bugun bıraz ve bana cok yaradı
kedının kumu, maması, coplerın cıkarılması, aksama corba yaptım, nevresımlerım degıstırdım, beyaz yıkandı astım, bulasık makınası doldurdum, banyo yaptım hatta bıraz dusakabını de surttum ıyı oldu, camasırlarımı katladım, semzotu yıkadım hazırladım. aksam salata yapacagım
valla tam benlıkkk :))))bayanlar yarım gün çalışsa ne güzel olurdu, ev işleride kalmazdı
Ayyy hamur kokusu geldi burnuma ellerine sağlıkEki Görüntüle 3459891 sıradaki görev yükleniyor
Hemen yaparak az yorulmayı tercih ediyorumAma çok yorucu hemen yapmayınca birikitirip yapmak ekstra yorucu
Ele mübarek örgü örünce ağrı dinir miEline sağlık sabah erkenden bana da bi banyo aşkı geldi ama yapmadım kolumu kaldırmamak için.
ONun yerine durduğum yerde 2 motif ördüm
ellerine sağlık ,canım ne yapıcan hamurdanEki Görüntüle 3459891 sıradaki görev yükleniyor
kolay gelsin ellerine sağlık bereketli olsun ne yapıyorsun nanee akşama sendeyiz yemekteEki Görüntüle 3459891 sıradaki görev yükleniyor
Annemle kardeşim gelecekler sabah kalktım evi süpürdüm tuvalet banyo yıkadım poğaca yaptım dündende cheeskek yapmıştım bide kısır yaparım yeriz diye düşündümHayal yatıyo mu acaba
Yiyin tabi kızım niye dusunuyonpoğaca yaptım dündende cheeskek yapmıştım bide kısır yaparım yeriz diye düşündüm