Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bonusum ellerine sağlık muhteşem görünüyor en yanık olanını benim için yermisinBen nişastasız sevmem zaten ya sadece pirinçle olanı.
evet, kaplama diş iki tane ama sağlam dişi de kesti.kaplama diş mi yaptırıyosun canım geçmiş olsun , diş işleri zordur bilirim bende çok yaptırdım. geçici diş takmışlardır yerlerine
sen nasılsın loraaaÇok geçmiş olsun
Geçici nasıl takmadı öyle ağrı yapar ben kaç kere yaptırdım hepsinde geçici diş taktı yerine özelde mi devlette mi yaptırıyosun bide ön dişlerin olduğunu düşün bi hafta napçan öyleevet, kaplama diş iki tane ama sağlam dişi de kesti.
ayrıca et kaldı resmen dişte, resmen diş yok. bir hafta bekleyecegım
bır de ben de dıs hassasıyetı coktu azaldı ama halen var, ıltıhap tam gecmedı o yuzden de kaplamam zor oluyor sanki.
eşim de 2 hafta önce iki tane kaplattı adam 2-3 saat sonra, yemek bıle yedı adam ya. bır hafta boyunca salata bıle yedı eksılı :)) sonra da kaplaması oldu
gecıcı takılmadı benım, bır hafta boyle beklıyorum valla
Geçici nasıl takmadı öyle ağrı yapar ben kaç kere yaptırdım hepsinde geçici diş taktı yerine özelde mi devlette mi yaptırıyosun bide ön dişlerin olduğunu düşün bi hafta napçan öyle
Teşekkür ederimellerine sağlık ,canım ne yapıcan hamurdan
Mantı yaptık buzluk için komşularlakolay gelsin ellerine sağlık bereketli olsun ne yapıyorsun nanee akşama sendeyiz yemekte
Ya bende hiç bir şey katmam göz kararı yaparım ve çevremde herkes çok beğenir pirinç ilk iyi ıslanıp kaynayınca kıvamı güzel oluyorBonus benim kv de ayni şekilde yapıyor gibi ama baska bisi var. Bazilari nisasta katiyor yogun olsun diye onu da katmiyor kivamli lezzetli oluyor.
Eline sağlık afiyet olsunBen nişastasız sevmem zaten ya sadece pirinçle olanı.
Geçmiş olsunsağolun
bır hafta boyle devam ederım sanırım cunku etler kalmıs resmen gerıye. hersey acıtıyor kaplama oluncaya kadar
Benimde birşeyler yapmam lazım gelirsen gidelim maratona banada enerji lazımEve şimdi geldim. Yoruldum yav sıcak bi de Yemekten sonra biraz iş yapsam süper olur aslında. Bana bol enerji lazım
Afiyetle yiyin bereketli olsunMantı yaptık buzluk için komşularla
Her zaman beklerim
Çok iyi olur kuzum ama yemek yemem lazım çok acıktım. Bekler misin beni?Benimde birşeyler yapmam lazım gelirsen gidelim maratona banada enerji lazım