Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın loramm iyiyim şükürpenyez83 çok geçmiş olsun ablacım şu an nasılsın
Sağolun hepinizde Allâh razı olsunSsero Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin
En en en sevmediğim uyuz olduğum şey bu. Geçen sene tatile gitmiştik ahsen ateşli diye odadan çıkarmamıştım domuz gribi çıkmıştı hatta. Bu sene aynı otele gittik analar oyun alanında ilaç içiriyordu mesela bebelere sinir oldum. Yani domuz gribi sıkıntı şu dönemde her hastalık sıkıntı eskisi gibi değil ki grip olduk ayakta geçiriyoruzYa cocuklar az rahatsız diye 2 gün yollamadım baskasinaa da geçmesin diye. Sinir oluyorum ya oğlumun sınıfındaki çocukta 2 gündür yokmuş domuz gribiymis kendini iyi hissetmiş göndermiş annesi. Tepkimi de tuhaf karşılıyorlar gecen de dedim bu mevzuyu.![]()
Bende canım bisey istedigi zaman online alıyorum genelde. Bu büyük market alışverişi aylık cıktıgımız bende bayılıyorum market gezmeye(çocuklar olmadan )Ahahahahah valla ben online alıyorum. Altımda bide market varahsen benle tek olunca bi tık daha iyi dışarda düzeldi gibi eski deli dana gibi kaçmaları yok sanırım galiba
![]()
Benimde en uyuz oldugum sey ya. Biz bosa evde cekiyoruz cocukları.Ya cocuklar az rahatsız diye 2 gün yollamadım baskasinaa da geçmesin diye. Sinir oluyorum ya oğlumun sınıfındaki çocukta 2 gündür yokmuş domuz gribiymis kendini iyi hissetmiş göndermiş annesi. Tepkimi de tuhaf karşılıyorlar gecen de dedim bu mevzuyu.![]()
Allah razı olsun canım
En en en sevmediğim uyuz olduğum şey bu. Geçen sene tatile gitmiştik ahsen ateşli diye odadan çıkarmamıştım domuz gribi çıkmıştı hatta. Bu sene aynı otele gittik analar oyun alanında ilaç içiriyordu mesela bebelere sinir oldum. Yani domuz gribi sıkıntı şu dönemde her hastalık sıkıntı eskisi gibi değil ki grip olduk ayakta geçiriyoruz
Kul hakki ya amaBende canım bisey istedigi zaman online alıyorum genelde. Bu büyük market alışverişi aylık cıktıgımız bende bayılıyorum market gezmeye(çocuklar olmadan )
Benimde en uyuz oldugum sey ya. Biz bosa evde cekiyoruz cocukları.
Öyle vallaKul hakki ya ama
Onu düsünen insan zaten göndermez ki loriş. Hakkı bilmiyo isteKul hakki ya ama