- 11 Nisan 2007
- 82.984
- 481.591
Annemle kardeşim gelecekler sabah kalktım evi süpürdüm tuvalet banyo yıkadım poğaca yaptım dündende cheeskek yapmıştım bide kısır yaparım yeriz diye düşündüm
Ulan madem böyle şeyler yapıyosun niye yazmıyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annemle kardeşim gelecekler sabah kalktım evi süpürdüm tuvalet banyo yıkadım poğaca yaptım dündende cheeskek yapmıştım bide kısır yaparım yeriz diye düşündüm
Hiçbir şey yapasım gelmiyor ya sürekli yatsam kitap okusam temizlikte gözüm yok niye böyle oldu anlamadım
Yani diyete başlamıştımYiyin tabi kızım niye dusunuyon
Şarjım azdı telefonu şarja taktım kulaklıkla müzik dinleye dinleye yaptım anca girdimUlan madem böyle şeyler yapıyosun niye yazmıyosun
Mecburen yaptım kimse gelmese suan kahvemi yapmış oturuyor olurdum evi şey götürürdüBu iki mesaj peşpeşe nasıl yazıldı
Ankarada benimde başıma geldi üçreti İade ettiler biraz uğraştırdılarKahvaltı yapıldı sofrayı topladım.
Market siparişim gelmişti eksik gelmiş 1 saattir merkeze ulaşmaya çalışıyorum.
İşini düzgün yapan bulmak ne kadar zor gidip çok fena laf sayıcam
benlik tam :))Eki Görüntüle 3459867 bitsin ise kalkicam dediğim kahvem
Geçmiş olsun canımhamur falan demeyin ya :999
hem dıyetteyım hem pıpetle corba ıcıyorum ah dıslerım (((((((((((
sağolunGeçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsunsağolun
bır hafta boyle devam ederım sanırım cunku etler kalmıs resmen gerıye. hersey acıtıyor kaplama oluncaya kadar
çok sağol, allah beterınden korusun da dıs cıdden cok zor oluyormusÇok geçmiş olsun
kaplama diş mi yaptırıyosun canım geçmiş olsun , diş işleri zordur bilirim bende çok yaptırdım. geçici diş takmışlardır yerlerinesağolun
bır hafta boyle devam ederım sanırım cunku etler kalmıs resmen gerıye. hersey acıtıyor kaplama oluncaya kadar
Bonus benim kv de ayni şekilde yapıyor gibi ama baska bisi var. Bazilari nisasta katiyor yogun olsun diye onu da katmiyor kivamli lezzetli oluyor.Annanemin sütlacından yapsana diyor kızım nasıl yapıyodu diyor ölçüsü yok ki o yapardı sütçüden aldığı sütle
Çok geçmiş olsunhamur falan demeyin ya :999
hem dıyetteyım hem pıpetle corba ıcıyorum ah dıslerım (((((((((((
Bonus benim kv de ayni şekilde yapıyor gibi ama baska bisi var. Bazilari nisasta katiyor yogun olsun diye onu da katmiyor kivamli lezzetli oluyor.
çok güzel görünüyolar bonus ellerine sağlık hamaratız bayaBen nişastasız sevmem zaten ya sadece pirinçle olanı.
Mecburen yaptım kimse gelmese suan kahvemi yapmış oturuyor olurdum evi şey götürürdü
Kv sütlacı ünlüdürBen nişastasız sevmem zaten ya sadece pirinçle olanı.