- 12 Haziran 2019
- 17.535
- 106.319
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar geçmiş olsun canım benim Allah beterinden korusunBiz yine depremle uyandık. Sonu hayır olsun
Ütü hariç, diğerlerini hemen yapanlardanımbunları hergün kim yapıyo özellikle ütü diğerlerini mecburen yapıyoruzda
Misafir çağırmak temizlik sebebiyse gezmekte temizlik sebebi alsana 2 şıklı sebepBugün çok güzel iş yapmam lazım. Öğleden sonra başlayavibilirim ama çünkü pazara gidicez.
Kaldığın ev güvenli ise bunu düşünüp rahatlamaya çalışSağolun kızlar bize alışın artık diyorda biz herseferinde kalbimiz ağzımızda uyanıyoruz
Aklımıza ilk gelen nereye saklasak diye etrafa bakmak oluyor ama korkudan donup kalıyoruz
Şu anda güvenli ama her olduğunda acabamı diye düşünmeden edemiyoruzKaldığın ev güvenli ise bunu düşünüp rahatlamaya çalış
Eline sağlık sabah erkenden bana da bi banyo aşkı geldi ama yapmadım kolumu kaldırmamak için.Kahvaltıdan önce yatakları topladık
Camasir attim astım
Banyoyu gece yikadim cif aşkına
Rahatça çayımı içeyim devam edicem başlangıç güzel oldu
Örmek de ağrıtmıyor mu uzun süre bisi yapma dicem de olmuyor kiEline sağlık sabah erkenden bana da bi banyo aşkı geldi ama yapmadım kolumu kaldırmamak için.
ONun yerine durduğum yerde 2 motif ördüm