- 11 Nisan 2007
- 82.982
- 481.572
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşaallahh bitmiş ütüİyi akşamlar, ütülerimi bitirdim çok şükür 3 gündür yapıyorum ☺ balkon da serin serin biraz oturdum güzel esiyo, şimdi ezan okundu namazımı kılayım
Bide çay demliyim
Sizler neler yapıyonuz
Ağrı kesici kremle masaj yapsaydın rahatlatirdı benim de mutfağı temizledim gün baya ağrıdı kollarım aslında azar azar yapmalıyız da toplu bitsin diye birden yüklenince yine bize zarar oluyorKolum ağrıyodu zaten orda omuzum da başladı zor kaldırıyorum şu an bu akşam bişey yapmıycam.
Noldu böyle omuzuma kaç sene önce olmuştu böyle geçmişti.
10 dk yiğenimi kucağımda tuttum omu yaptı bilmem.
Bugün dolap silerken uzanmak falan yapmış olabilir.
Kol hareketlerine başlamam lazım aşırı güçsüz ki bu kadar etkileniyor.
Bende çay içeceğim küçük uyudu büyüklerle masterchef izlerizÇay içeyim en iyisi. Allahtan evde bir şey yok.
Baya iş yapmışsın penyez maşallahHerkese iyi akşamlar
İşten geldikten sonra
çam.mak çalıştırdım
Mutfak toplu ( herşeye bez gezdirdim )
mutfak zeminini elle sildim
çöp kovasını yıkadım
mutfak bezlerini çam.suyuna bastım
mak.bitti çamaşırları astım
akşam namazını kıldım
çay içiyorum yatsıya kadar kalan tesbihatları çekeyim
2.5 litre su içtim
yediklerime dikkat ettim
Fazla birşey yapamadım. iki gündür işten, ay sonu malum ödemeler vs... geç çıkıyorum. Yemeği sağolsun eşim ayarladı mutfak haliyle dağılmıştı. Bi el attımBaya iş yapmışsın penyez maşallah
Benim dünden yemeğim vardı, ütü yaptım, çay demledim içtim, 2 lt. Bile şu içemedim karpuz yedim ondan canım ıstemıyo herhalde balkon da keyif yapıyorum bi bardak çay daha içiyim bari
Akşam namazından sonra 4 sayfa kuran okudum dünde okumuştum
Amin canım sağolFazla birşey yapamadım. iki gündür işten, ay sonu malum ödemeler vs... geç çıkıyorum. Yemeği sağolsun eşim ayarladı mutfak haliyle dağılmıştı. Bi el attım
Ellerine sağlık seninde abla ütüler bitmiş
Allah kabul etsin
Bugün bende biraz akşam yemeğinde kaçırdım olsun artık napalım
Aminnnn Rabbim cümlemizi korusun geçmiş olsun canımBiz yine depremle uyandık. Sonu hayır olsun
geçmiş olsun efser amin , sen malatyadamısınBiz yine depremle uyandık. Sonu hayır olsun
Bonus naptiniz mutfak temizligi yaptiniz mi ben en son orda kaldım ama kendim de mutfak dolaplarını buzdolabını falan temizledim yazamasam da