Geçmiş olsun.Ben de hastanedeyim çocukları getirmiştim.
Kendim de göz muaynesi olucam
Ben zaten erken uyandim.
Bugün
Hoş geldin gönül, akşam evde aklıma geldin eşi gittiğinden beri girmedi diye , bizler iyiyiz çok şükür sıcaklarla biraz yoruluyoruz. Allah yardımcımız olsun, spora başlaman çok iyi olmuş geçen sene bende gitmiştim. vaktim yok aslında gitmek istiyorumdaHerkese hayırlı sabahlar nasılsınız
Uzun zaman oldu
Herkes iyidir inşallah
Eşim askerde ben annemdeyim günlerim yoğun geçiyor genel manada telefondan uzaklaştım o yüzden burayada pek giremiyorum
Bu 1 ayı değerlendirmek adına spora yazıldım geçen hafta her gün gittim
Bu hafta da pazartesi den beri geliyorum şuan yürüme bandından yazıyorum inşallah hedef kilom olan çok sevgili 55 kg ulaşırım
geçmiş olsun efser kontrolmuBen hastanedeyim randevüm vardı
sizede geçmiş olsun bonus çocukların nesi varBen de hastanedeyim çocukları getirmiştim.
Ben hastanedeyim randevüm vardı
Geçmiş olsunBen de hastanedeyim çocukları getirmiştim.
Aaa niye hayirdirBen hastanedeyim randevüm vardı
Ben hastanedeyim randevüm vardı
Geçmiş olsunn ablalarım ciddi bisey yoktur inşallahBen de hastanedeyim çocukları getirmiştim.
Çok sağolun kesinlikle yarım saatlik bir işlem için spinal istemedim çünkü ben sonradan uzun süre bel ağrısı yaşıyorum ilk gün ağrılarım çoktu gözümü actigim gibi başladı ağrılarım ama günden güne ilaçlarla düzeliyorKurtarmışsın bununla geçmiş gitmiş olsun inş
Pisikoloğ görüşmem vardıAaa niye hayirdir
He evet geçen konuşmuştuk bitti mi görüşme iyimisinPisikoloğ görüşmem vardı
Evet pisikatriden ilaç almıştım ya bu günde pisikoloğ görüşmem vardıgeçmiş olsun efser kontrolmu
İlk görüşme zaten tanıma tanışmaHe evet geçen konuşmuştuk bitti mi görüşme iyimisin
Inşallah herşey güzel olur senin içinİlk görüşme zaten tanıma tanışma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?