- 27 Mart 2019
- 29.020
- 103.682
Ziyaret edenler, diyordur bunlar bi gülüp bi ağlıyor
Hahahaha tamda bu yorumlar üzerine aklıma Didem geldiBence onlada gel gitlliler
Diyecekler ki hiç.normal.degil bunlar hahhahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ziyaret edenler, diyordur bunlar bi gülüp bi ağlıyor
Hahahaha tamda bu yorumlar üzerine aklıma Didem geldiBence onlada gel gitlliler
Ay ne oldu namemAz önce ufak çaplı bir sinir krizi geçirip geldim yalnız değilsin pare iyi niyetimizi iyice sömürüyorlar
Taşınma işleri ile ilgili biri densiz densiz konuştu şimdiye kadar sürmezmiş 2 günlük işe oyalaniyormusum gibi ağzının payını verdim ama canım sıkıldıAy ne oldu namem
o iyi niyette bi bitmiyor tükemmiyor niyeyse
Iyi yaptın en azından cevabı vermişin için rahatlamışTaşınma işleri ile ilgili biri densiz densiz konuştu şimdiye kadar sürmezmiş 2 günlük işe oyalaniyormusum gibi ağzının payını verdim ama canım sıkıldı
Çoğu söz içimde kaldı ama önceden hiç tepki veremezdim o yüzden bu kadarı bile iyi geldi aman zoruna giden oturup ağlayarak günlüğüne yazsın bundan sonra böyleIyi yaptın en azından cevabı vermişin için rahatlamış
Sitresli işler kuzum sakin kalmaya çalışYarın eşim gelecek işlerim hafifler birlikte bitiririz işleri nakliye tanıdık mesafe de 5 dk zaten
Ben çok sakinim aslında ne olacak sanki hallolur diyorum da çevre baskısı var [çevre diye yazdığım kişileri tahmin etmek zor olmaz açılımını yapmama gerek yokSitresli işler kuzum sakin kalmaya çalış
Tepki vermek lazım nane başka türlü kendimizi yiyip bitiriyoruz.Çoğu söz içimde kaldı ama önceden hiç tepki veremezdim o yüzden bu kadarı bile iyi geldi aman zoruna giden oturup ağlayarak günlüğüne yazsın bundan sonra böyle
Çok sağolTepki vermek lazım nane başka türlü kendimizi yiyip bitiriyoruz.
Taşınmanız kolaylıkla olsun, şimdiden kolay gelsin
Ben çok sakinim aslında ne olacak sanki hallolur diyorum da çevre baskısı var [çevre diye yazdığım kişileri tahmin etmek zor olmaz açılımını yapmama gerek yok
Bunlar hep tecrübe ama uzun zaman sonra faliyete geçenNe yazikki bazı insanlar böyle sesiz mesajdan anlamaz sesli uyuyarı vermen lazım sen sırını gösterdiysen bundan sonra sakin bir şekilde seyret bir daha sınır ihlali yapacakmı?
Şimdi sakin kal yarına odaklan güzelce dinlen eneji topla.
Güzel gününe gölge düşürme boşver yeni ev yeni bir enerji her anın keyfini çıkar.Bunlar hep tecrübe ama uzun zaman sonra faliyete geçen
Yeni komşular da var o listedeGüzel gününe gölge düşürme boşver yeni ev yeni bir enerji her anın keyfini çıkar.
Benim sloganım "bırak herkes yerinde kalsın "
Nerde kalmak istiyorsa oraya park et sonra herkes kendi yoluna
Teptili mekanda ferahlık vardırYeni komşular da var o listede
Taşınınca fotoğraf atacağım evin çok sevdiğim yeri şimdiden balkon oldu ama eşya almadık oraya henüzTeptili mekanda ferahlık vardır boşver
En çok yeni eşya kokusunu severim bende
Herşey gönlünce olsunRabbim sağlıkla hayırla oturmayı nasip ettsinDilerim ki ailenle birlikte hep güzel anılar biriktireceğin nice köşler olurTaşınınca fotoğraf atacağım evin çok sevdiğim yeri şimdiden balkon oldu ama eşya almadık oraya henüz
Amin canım Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallahHerşey gönlünce olsunRabbim sağlıkla hayırla oturmayı nasip ettsinDilerim ki ailenle birlikte hep güzel anılar biriktireceğin nice köşler olur
Kime neymiş istediğin kadar uzatırsın geniş geniş yaparsın işlerini, keyfinin kâhyasımıymış ne densiz insankar varTaşınma işleri ile ilgili biri densiz densiz konuştu şimdiye kadar sürmezmiş 2 günlük işe oyalaniyormusum gibi ağzının payını verdim ama canım sıkıldı