- 1 Aralık 2021
- 12.033
- 40.385
- 34
Ay JES i özledim inşallah her şey yolunda gidiyordur onun için ve Tubismavis içinHalen gülüyorum yaaa eski mesajlardan buldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay JES i özledim inşallah her şey yolunda gidiyordur onun için ve Tubismavis içinHalen gülüyorum yaaa eski mesajlardan buldum
Ona de ki sence ben sarımıyım bu akşam
Çok yorulduğun için sana üzülüyorum Her iş seni bekliyor paremmm
Rabbim güç kuvvet versin paremmmAcaba diyorum sabah 10 da kalkmak ve sadece ev işleri yapmak nasıl bur duygu gerçi kışın azda olsa yaşıyorum 365 günün 5 yada 10 belki 20 günü
Hafta sonu abimler geliyor izmirden gelinimizin iki evli ablası ve bekar kiz kardeşi de
Diyorum ki nereme motor taksam yada baz istasyonuna filan gitsem yada enerji üreten şu değirmen gibi şeylere gidip yükleme yapsam kendime
Bir haftalık menü çalışması yaptım biraz önce
Bu arada annemle fiziğe gidicem bahçe isleri misafirler yoğunum
Asıl en önemli mesele gelecek hafta doktor kontrolüm var onun korkusu heycanı var şimdiden
Suraya ben yoruldum hayat şarkısını paylaşın benim için
Diyecekler ki bu şekiller ne dua yöneticisi biri için arkadaşlar yorulup kaldi m yığıldım anlamında şey ettim
10 da kalkıp sadece ev işi yapmayanlar var parem o da hiç hoş değilAcaba diyorum sabah 10 da kalkmak ve sadece ev işleri yapmak nasıl bur duygu gerçi kışın azda olsa yaşıyorum 365 günün 5 yada 10 belki 20 günü
Hafta sonu abimler geliyor izmirden gelinimizin iki evli ablası ve bekar kiz kardeşi de
Diyorum ki nereme motor taksam yada baz istasyonuna filan gitsem yada enerji üreten şu değirmen gibi şeylere gidip yükleme yapsam kendime
Bir haftalık menü çalışması yaptım biraz önce
Bu arada annemle fiziğe gidicem bahçe isleri misafirler yoğunum
Asıl en önemli mesele gelecek hafta doktor kontrolüm var onun korkusu heycanı var şimdiden
Suraya ben yoruldum hayat şarkısını paylaşın benim için
Diyecekler ki bu şekiller ne dua yöneticisi biri için arkadaşlar yorulup kaldi m yığıldım anlamında şey ettim
Bende bu akşam bir hüzün var sebepsizBir tık fazla hüzün çöktü sanki
Rabbim güç kuvvet versin paremmm
Gelenlerden yardım eden olur umuduyla sana sarıldım
Rabbim sağlığımı bozmasın bugünlerimi aratmasin varsın koşalım10 da kalkıp sadece ev işi yapmayanlar var parem o da hiç hoş değil
Allah yardimcin olsun güç kuvvet versin senin yazdıklarını okuyunca ciddi üzülüyorum da.
Her geçtiğimiz gun öncekini aratıyor. Özlemek ayrı bir zorBir tık fazla hüzün çöktü sanki
Müslümanın keşkesi olmazmış derler ne diyimHer geçtiğimiz gun öncekini aratıyor. Özlemek ayrı bir zor
Dönüp bakamadımÖff hem krize girdim o sayfaları okuyunca hem de bi hüzün çöktü
Yanı sitenin yarısı burdaymis bi sitede aksilik olsa gizli üyeler görünse aşağıda hahahaha ne komik okur ama
Ziyaret edenler, diyordur bunlar bi gülüp bi ağlıyor
Bence onlarda gel gitllilerZiyaret edenler, diyordur bunlar bi gülüp bi ağlıyor