- 13 Ağustos 2022
- 6.215
- 25.500
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha kahvaltı yapmadım...diyorum basım niye dönüyor ....acım ben accccÇay koydum kuymağa bismillah
Mısır unlu olana mıhlama unla olana kuymak derler bizde. Sanırım mıhlama yapacağım
Yeni arkadaş gelmiş
Hoş gelmiş ⚘
Paremm dua gruplarından Kevssooo arkadaşı hatırlarsın belki nick değişimi yapmış tekrar aramızda kendisi buraya da yazardıHos buldum teşekkür ederim
Aaaaaa evet hatırladımParemm dua gruplarından Kevssooo arkadaşı hatırlarsın belki nick değişimi yapmış tekrar aramızda kendisi buraya da yazardı
Dua gruplarında vardı yanlış hatırlamıyorsam, burada vardı ben bildim bile kendisi SaricivcivcikcikAaaaaa evet hatırladım
Bu de iki gündür sarcivciv birini gördüm bilemedim eski uye mi nikini mi değiştirdi oda
Belkide taniyorumdur civcivi
Eski canım o ama sen tanımazsınAaaaaa evet hatırladım
Bu de iki gündür sarcivciv birini gördüm bilemedim eski uye mi nikini mi değiştirdi oda
Belkide taniyorumdur civcivi
Peki bizGebe hanım yapacak mı ona göre görsel atacağım
Bende fena taktım biraz önce 58 gösteriyordu yazayım dedim pare takma dersiniz diye yazmadımYa bu ziyaretçilerle sohbetimiz yok ama lokmalarımı biliyolar sinir bozucu
ÜYe olmayan dışardan takip bu altta yazıyor üye sayısı
Üstekinde robot arayıcılarda var gör ne diye çıktık karşılarınaÜYe olmayan dışardan takip bu altta yazıyor üye sayısı
Üye olmayanda olsa fazla değil mi 62 kişiÜYe olmayan dışardan takip bu altta yazıyor üye sayısı
Benim kaynanam gelirmişÜye olmayanda olsa fazla değil mi 62 kişi
Benim geyikte yeni üyeler gelirdi ilk mesajları benim topik olurdu kk nin giriş kapısıydı
Tiniminimavihanim bi ara ne yoğundu karşılamalar yapardık askoskoskolar vardı tinnosum hatirlar
Hahaha şimdi yeni üyeler gelirmiş buraya da
Üye olmayanda olsa fazla değil mi 62 kişi