- 27 Mart 2019
- 29.019
- 103.669
Efser gelse mesela nasıl tanırsın ona özgü ne varBenim kaynanam gelirmiş
Bir şey yazsa falso verse ne olurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Efser gelse mesela nasıl tanırsın ona özgü ne varBenim kaynanam gelirmiş
Benim bir gelinim vardı diye başlarsa tanırımEfser gelse mesela nasıl tanırsın ona özgü ne var
Bir şey yazsa falso verse ne olurdu
Bu senin elti benim annem olmasinEltim gelse şuramdan bir ağrı başlıyor taaa fizana kadar gidiyor ordan dönüyor yolda birine çarpıp ceyran yapıyor derdi
Benim annemde muhabbet eder eder her lafın sonunda bahçe de cayır cayır yanıyor der bir bahçe lafı etse iş var ama görecek kişi kendi değilde başkası gibi konuşsaBenim bir gelinim vardı diye başlarsa tanırım
Hahahahaha aynı andaÇoğunlukla 70 kişi altına düşmüyor topik Bende şaşırıyorum
Şuan 75 kişi var
Muhabbet sarıyor demek ki olsun okusunlarHahahahaha aynı anda
Bune ya fena bakar oldum
Katılsın aramıza beraber sararız sekerim uzaktan olmiyirMuhabbet sarıyor demek ki olsun okusunlar
Kendilerinin kendine gelmesini bekliyolar biz bulamadık onlar ne yapsınBiz onları onlar bizi bekliyor boyuna
ne zaman gelicek bende baksam iyi olurBime aşure malzemeleri gelicekti pare bakıcan mı
normal unlada yapılıyomu ben mısır unlu olanı biliyorum, çokta severim . kızımda öğrendi kv den trabzonlular , benim torun bile alıştı çok seviyoÇay koydum kuymağa bismillah
Mısır unlu olana mıhlama unla olana kuymak derler bizde. Sanırım mıhlama yapacağım
kolay gelsin parecimBi bu kadarda arka bahçede var sabahın 6 sından beri uğraşıyorum...dahada kuruyacaklar var ...
Eki Görüntüle 3449424
Yedim ben kendimi aşırı pis boğazı hiissettim şu anGebe hanım yapacak mı ona göre görsel atatacağım