- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
İzlemediğim video hakkında bu kadar anlattınız haaa. Gidim masaj yapim ekranaGenç ve yakışıklı delikanlı onlar emmi deme alınırlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzlemediğim video hakkında bu kadar anlattınız haaa. Gidim masaj yapim ekranaGenç ve yakışıklı delikanlı onlar emmi deme alınırlar
Değmezİzlemediğim video hakkında bu kadar anlattınız haaa. Gidim masaj yapim ekrana
Çok dürtme benim keşfetim battı çıkamıyorum işin içindenİzlemediğim video hakkında bu kadar anlattınız haaa. Gidim masaj yapim ekrana
Bomusun tayşanıDeğmez
Galiba oda oda bölmek daha mantıklı perdeler duvarlar dolaplar diye mi gruplasam diye düşündüm cikamadim içindenListe yapabilirsin yaptıkça tık atarsın. Halıları göndermekle başlayabilirsin en dip odadan başlarsın. Her gün bir oda gibi enerjine göre
Ay mis yu beybi.Çok dürtme benim keşfetim battı çıkamıyorum işin içinden
Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim. Öyle yapayim balkom sonrası bazanin altiyla başlayayım olaya çünkü kisliklari bile üstün körü kaldirdimE o zaman işin kolay
Hayırlısıyla sınavın bitsin, iş planı yaparsın, oda oda dip köşe girişirsin
Halıları göndermekle başlarsın
Sonra balkon varsa orayı temizle ki yorgan battaniye havalandırırsın
Devamında seni çok yormayacak odadan başla bir günde bitsin ki, sonrası için enerji ve motivasyon gelsin
Şimdiden kolay gelsin
Kaç kere karşıma çıkıyor biliyormusunAy mis yu beybi.
Beybiii
Beybiler
Bebecik
Cicikuş
Eski adın neydi acabaBu grup bana çok şey katmıştı aslında çok düzenli olmayı günlük rutinleri oluşturmayı öğrendim
KevssooyduEski adın neydi acaba
Kevssooydu
Aaaa ben bir ara yazmıştım uzun süredir girmiyorsun diyeKevssooydu
dip köşe genel temizlikte oda oda yapmak daha kolay olurGaliba oda oda bölmek daha mantıklı perdeler duvarlar dolaplar diye mi gruplasam diye düşündüm cikamadim içinden
Bende hatırladımKevssooydu
Allah rahatlık versin iyi uykularBen yatayım en iyisi az daha yazarsam, kalkıp balkona yorganları atacam havalansınlar diye
Şiir gibi geliyor az daha yaz belki hep beraber kalkarızBen yatayım en iyisi az daha yazarsam, kalkıp balkona yorganları atacam havalansınlar diye
dip köşe genel temizlikte oda oda yapmak daha kolay olur
Bir oda gir
Tül perde yıkamaya at
Duvar cam kapı dolap koltuk ne varsa sil
Toz alıp yerleri,süpürgelikleri silip çık ve kapıyı kapat
Sonra dinlen, temiz oda da bi kahve içip ohhhh misss missss gibi oldu, ellerime sağlık oldu işte de sesli sesli, sonra diğer odaya geç
Ses etmeyin dalsınŞiir gibi geliyor az dahaz belki hep beraber kalkarız