- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
Aleyküm selam hoşgeldin, bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın
Çok şükür. Allahım bu günümüzü aratmasın.İyiyiz serocum sen nasılsın daha iyi misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aleyküm selam hoşgeldin, bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın
Çok şükür. Allahım bu günümüzü aratmasın.İyiyiz serocum sen nasılsın daha iyi misin?
Senin çocukların yaş kaçtı Bonus sormuştum ama unuttum sanırım. Yardım etti vs diyince tekrar merak ettim :)
Benim kız kardeşim yok olsaydı bende sırayla mutfak toplamak isterdimYardım eden 12 yaşında canım 7.sınıfa geçti.sofra topluyolar da mız mız hep kardeşide yapsın istiyo o abladan fena.
İkisine de sıra başlıyo yarın mutfakta bir çetele olacak her gün biri toplayıp tik atacak.
Hani umumi wc lerde temizlikçiler adını yazıp imza atar ya ha ondan
Çamaşır da aynen yardım etsinler diye çağırıyorum hep
Bende zor uyudum. Kayseri'de ki o korkunç olaydan dolayı sanırım sürekli polis arabası geçti durdu siren sesi korna sesi falan tedirgin oldum zor uyudum.Uyku tutmadı bu gece.
Aminnnnnn Canımsınnn lorammm doğru hatırlıyorsun bu gün 41.yaşımın ilk günüpenyez83 ablaa yanlış hatirlamiyorsam doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle hayırlı güzel uzun ömrün olsun.Bir daha ki yaşında inşallah Kabe'ye kavuşmayı nasip etsin Rabbim
Ettikket yanlış yere gitti ama mesaj yerine ulaşmışAminnnnnn efserimmm sağolasın
Ulaştı ulaştı kalbime mesaj direk geldiEttikket yanlış yere gitti ama mesaj yerine ulaşmış
Penyezcim doğum gününmüş ben bilmiyodum, yeni yaşın hayırlı olsun, Rabbim sağlıklı , huzurlu bir ömür nasip etsin yaş 41 ise 41 kere maşallah diyelim ozamanAminnnnnn Canımsınnn lorammm doğru hatırlıyorsun bu gün 41.yaşımın ilk günü
kara sevdammm RABBİM bizlere ve isteyen kullarına tez vakitte kolaylıkla hayırlısıyla gitmeyi nasip eylesin.
Günaydın hayırlı sabahlar dostlar
Aminnnn sağolasın ablaPenyezcim doğum gününmüş ben bilmiyodum, yeni yaşın hayırlı olsun, Rabbim sağlıklı , huzurlu bir ömür nasip etsin yaş 41 ise 41 kere maşallah diyelim ozaman