Bir türlü bitiremediğim kitaplardan biridir bu benimNe zamandır okunmayı bekliyor️
Bir türlü bitiremediğim kitaplardan biridir bu benim
Kızlar ne buldum
Odağım dağınık olduğu için iş yaparken açtım 50 dakika arayla 10 dakika mola verdirmek için uyaruyor
İyi geldi bakalım sürdürebilecekmiyim
Bende bu bilinmeyen ses fıkanslar veriyorlar onlardan korkuyorumKitaplarda açıyoruz bazen efser 50 dk süre tutmadım da dinlerken odaklanıyor kızım okumaya.
Fazla etkili olduğunu düşünüp açmıyorum geçen gün dedi derin odaklanmayı açalım diye
bence tüy toplama makinesi yorgan için daha uygundur. bende tüy toplama bantlarından var, anca kedinin tüylerini topluyo kıyafetlerden, koltuklardan varsa yine bi dene amaKizlar elyaf yorganları yıkadım dedim ya o gün
Üzerleri pamuk pamuk tüy topladı
Onları temizlemeden yerine koymak kaldırmak istemedim sizce şu yapışkan bantlardan mı alayım yoksa tüy toplama makineleri var kazaklar için olanlar ondan mı?
Afiyet şifa olsun
Kizlar elyaf yorganları yıkadım dedim ya o gün
Üzerleri pamuk pamuk tüy topladı
Onları temizlemeden yerine koymak kaldırmak istemedim sizce şu yapışkan bantlardan mı alayım yoksa tüy toplama makineleri var kazaklar için olanlar ondan mı?
Mutfağı da süpürüp sildim. Buzdolabını düzenledim. Molalarda çocuklara meyve de yedirdim. Her tarafım ağrıyor ama. Paspasları da yıkadım. Dün de nevresim yıkamıştım. Yorganları da birer ikişer yıkıyorum bu ara. Yapabildiğimi yapıyorum vakit buldukça.*Ayakkabılık düzenlendi.
*Koridor, salon, çocuk odası, yatak odası dağınıklığı toplandı, süpürüldü, silindi. Halılar toplandı, yıkamaya gönderildi.
*Ondan önce yemek hazırlandı, toplandı. bulaşık makinesi boşaltıldı, dolduruldu.
Mutfağıda süpürüp silmem gerek ama yoruldum.
Bu kadın milletinin de işi hiç bitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?