- 27 Mart 2019
- 28.997
- 103.512
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşref Ziyadan Sonsuzluğa Özlem benden gelsin sana
Ananem vefat etti bonus. Metoşdan önce onun için kaygılanıyordum ya ölürse falan diye. Bir anda metem hasta oldu.K KurkmantoluS sen napıyosun sero nasılsın?
Basın sağ olsun Rabbim mekanını cennet eylesin yattığı yer nur olsunAnanem vefat etti bonus. Metoşdan önce onun için kaygılanıyordum ya ölürse falan diye. Bir anda metem hasta oldu.
Şimdi üzgünüm ama anlam veremiyorum neye üzgünüm. Ananeme mi yoksa hala meteye mi bugün ki hüznümde.
İnşallah diyorum orda göz kulak olur meteme. Onunda bi oğlu vefat etmiş bebekken. 3ü bir olurlar belki.
Ablacim iyiyim çok şükür sen nasılsınaysen- nasılsın ayşen doğum ne zaman?
İnşallah pare. Hepsini bir görsem bi rüyamdaBasın sağ olsun Rabbim mekanını cennet eylesin yattığı yer nur olsun
Mete cennette canım benim o tutmustur ananenin elinden o göz kulak olur bide çocuğu onlar cennetin gülleri serifecim❤
Ananem vefat etti bonus. Metoşdan önce onun için kaygılanıyordum ya ölürse falan diye. Bir anda metem hasta oldu.
Şimdi üzgünüm ama anlam veremiyorum neye üzgünüm. Ananeme mi yoksa hala meteye mi bugün ki hüznümde.
İnşallah diyorum orda göz kulak olur meteme. Onunda bi oğlu vefat etmiş bebekken. 3ü bir olurlar belki.
Başınız sağolsun çok üzüldüm mekanı cennet olsun inşallah güzel kardeşim Allahim dayanma gücü versin sizlereAnanem vefat etti bonus. Metoşdan önce onun için kaygılanıyordum ya ölürse falan diye. Bir anda metem hasta oldu.
Beni her gördüğünde sordu hastanede dedim. Seni görünce kucağına atlamıyor mu nasıl bırakıyorsun orda diyordu. Uyuyor anane diyordum.Ah üst üste gelmiş başınız sağolsun canım Allah sabır versin sizlere annaneler çok kıymetli çok etkileniyor insan.
Çok üzüldün sero zor şeyler geçirdin acın katlanmış bir kez daha.
Her acılı durum da insanın kendi yaşadığı bir kez daha canlanıyor yeni olana üzülsen de bu da gerçek.
Teyze Meteyi bildi mi?
Allah razı olsun inşallah rabbim razı olup almıştır yanınaBaşınız sağolsun çok üzüldüm mekanı cennet olsun inşallah güzel kardeşim Allahim dayanma gücü versin sizlere
Beni her gördüğünde sordu hastanede dedim. Seni görünce kucağına atlamıyor mu nasıl bırakıyorsun orda diyordu. Uyuyor anane diyordum.
Vefat ettikten sonra ben diyemedim annemler demişler sorma artık şerifeye diye. Geçen en son bayramda dedi ki. Kızım dilim varmıyor ama başın sağolsun çok zor bilirim benimde bi tane çocuğum öldü dedi bişey diyemedim.
Bugün gördüm son kez aynı metem gibiydi entübeydi. Bi önceki gün boncuk boncuk terlemiş zaten ben o zaman anladım kaybedeceğimizi..
Dediğin gibi her üzüntümün alt metni Mete aslında. Ve galiba hep öyle olacal
Burası çok sosyal medya gibi değil dalıp dalıp gitmiyorsun Dediğin gibi herkes burda aile gibi olduk haber almasak üzülürüz ben iyim dediğinde mutlu oluyoruzNego mmmdan emanet hatim grubumuz var.
Kendimin Filistin dua topiği var
Pixiee filizimmm ile ortak dua grubumuz var
Bonusumun manevi günlük dua topiği var
pareminn dua grubu var
zeynomun dua grubu var
Ve başka dua gruplarına katılıyorum. elimden dilimden geldiğince
Öyle hayatıma işlemiş ki düzenli okuma yapmak. Tanımadan görmeden dualarda buluşmak. Beni diri tutuyor. Dünya telaşları içinde nefes aldığımı hissediyorum. Elhamdülillah
Ve bu topik özel benim için. Şuan hiçbirinden ayrılamam, mutsuz olurum.
Sitedeyim, şimdilik, ileri de ne olur Allah bilir
Bana iyi geliyor, manevi dostluklar oluştu
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun canım sabırlar diliyorumAnanem vefat etti bonus. Metoşdan önce onun için kaygılanıyordum ya ölürse falan diye. Bir anda metem hasta oldu.