- 11 Nisan 2007
- 82.989
- 481.642
Ben ve kardeşim
Dün migrostan 4 tane sukulent aldım poşete ayrı koydum diğer poşetlerle çıkardım sandım unuttum bagajda pişmişler ispanak gibi
Suya koysaydın pare yanmış mı su çekilmesi mi olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ve kardeşim
Dün migrostan 4 tane sukulent aldım poşete ayrı koydum diğer poşetlerle çıkardım sandım unuttum bagajda pişmişler ispanak gibi
Herkes güncel kilosunu yazsin beraber kilo verelim desem ?
58 kiloyum bacım.Herkes güncel kilosunu yazsin beraber kilo verelim desem ?
Gülme kızz.ÖFf ne biçim gülmeler geliyor
İstanbullu gelin izliyorum ben bu ara fırsat buldukçaBir diziye başlamak istedim o kadaaar bak bak sen git en son yaprak dokumune başla pü
çekil şurdannn zatenn sıcak birde kilosunu yazmış hele heleee birde verelim demiş58 kiloyum bacım.
Verelim
Senden yediğim bu ayarla mutfağa doğru depar atıyorum Penyeztoşçekil şurdannn zatenn sıcak birde kilosunu yazmış hele heleee birde verelim demiş
O ne beeeBir sabah şeker hastası olarak uyanabilirsin dedi.
Yuh ebesinin cebi
Kız güncel kiloyu niye buzladinHerkes güncel kilosunu yazsin beraber kilo verelim desem ?
58 in neresinden ne kadar vermeyi düşünüyorsun acaabaağğğ58 kiloyum bacım.
Verelim
Ne biliyim ay, 2-3 veriyim bari inşallah da belki o sınırdan dönerim.O ne beee
Kız güncel kiloyu niye buzladin
58 in neresinden ne kadar vermeyi düşünüyorsun acaabaağğğ
İnşallah canım başlamasın bile Allahın izni ileNe biliyim ay, 2-3 veriyim bari inşallah da belki o sınırdan dönerim.
çekil şurdannn zatenn sıcak birde kilosunu yazmış hele heleee birde verelim demiş
Bende ramazan'da ne güzel 2 kg vermiştim şimdi fazlasını aldım güncel kilom 65,65 kg sinir oluyorum. Yemeden de duramıyorum inşallah daha fazla almam bunu korusam yeticekteHerkes güncel kilosunu yazsin beraber kilo verelim desem ?
BiliydimDiyet yapıyorum ama kilo falan yazamam yoh
Hayalimdeki kilodasin58 kiloyum bacım.
Verelim
İnşallah abla çok sağolGonulmeyvesi sadece sabır tavsiyesi verebilirim canım. geçici gün alışır oğlun az dayan
Pinhan canım geçmiş olsun biraz yediklerine dikkat edersen şekeri kontrol altına alırsın inşaAllah
Ne biliyim genelde kimse yazmak istemez yaO ne beee
Kız güncel kiloyu niye buzladin
58 in neresinden ne kadar vermeyi düşünüyorsun acaabaağğğ
HaydaaaOğlana çanta yaptık bi yere gidecek işim bitti şimdi kv ye inicem hamur kızartıcam geniş bir sofraya