- 13 Mart 2019
- 12.846
- 41.398
Çok iyi abla maşallahBende ramazan'da ne güzel 2 kg vermiştim şimdi fazlasını aldım güncel kilom 65,65 kg sinir oluyorum. Yemeden de duramıyorum inşallah daha fazla almam bunu korusam yeticekte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi abla maşallahBende ramazan'da ne güzel 2 kg vermiştim şimdi fazlasını aldım güncel kilom 65,65 kg sinir oluyorum. Yemeden de duramıyorum inşallah daha fazla almam bunu korusam yeticekte
Napim önceden ayarlanmış yaşlılarda seviyor biz gidip yapalım değişik şeyler diye bekliyorlarBiliydim
Hayalimdeki kilodasin
İnşallah abla çok sağol
Ne biliyim genelde kimse yazmak istemez ya
Haydaaa
Hee o zaman Allah kabul etsin yaz günü en iyi giden şeyler zatiNapim önceden ayarlanmış yaşlılarda seviyor biz gidip yapalım değişik şeyler diye bekliyorlar
Yaptığı ilkelce üstten su dökmek nedirKız hersey bana değişik mi geliyor anlamadım
Üst katıma yeni komşular geldi bi süredir
Abla şimdi yukarıdan kovayla arabasına kaç kova su döktü fosur fosur
Bide kovada köpüklü döktü allahtan çıkma var canıma gelmiyor bütün camlarım da açık üstten
Neyse indi şimdi bezle kuruluyor kolay gele
Sürekli kilim de silkeliyor ve üstten canlarım açıkYaptığı ilkelce üstten su dökmek nedir
Sagolun geçiyormu peki fitil ilegeçmiş olsun canım mantar zordur bende daha önce olmuştum biliyorum. fitil ve krem vermişti dr.
Nasıl yani alt katta daire varken nasıl yıkar, hiçmi görgü diye bişe bilmiyo, ben buraya taşınınca ilk binanın temizlik günlerini ve kurallarını sordum çünkü sonradan gelen benim, her binanın değişik oluyo cumartesi günüymüş silkeleme günleri, bende sadece pazar günleri evde olduğumu söyledim anlaştık neden çıkıp söylemiyosun çamaşırında olabilir ne kadar saygısızlar,Camlarını da su dökmek suretiyle yıkıyor silmiyor öbürüne geçmiş
Benim geçmişti, çamaşırlarınızı da kaynatıp ütüleyin geçene kadarSagolun geçiyormu peki fitil ile
Öyle yapıyorum sağolun sizede geçmiş olsunBenim geçmişti, çamaşırlarınızı da kaynatıp ütüleyin geçene kadar
Çok teşekkürler, kadın olmak çok zorÖyle yapıyorum sağolun sizede geçmiş olsun
Değişik abla bende anlamadım çıkma biraz fazla var heralde ona güvendi sıçramadi camlara ama bisey silkelediginde toz uçup gelir benceNasıl yani alt katta daire varken nasıl yıkar, hiçmi görgü diye bişe bilmiyo, ben buraya taşınınca ilk binanın temizlik günlerini ve kurallarını sordum çünkü sonradan gelen benim, her binanın değişik oluyo cumartesi günüymüş silkeleme günleri, bende sadece pazar günleri evde olduğumu söyledim anlaştık neden çıkıp söylemiyosun çamaşırında olabilir ne kadar saygısızlar,
Çok rahat bi apartman dairesinden taşınmışlar heralde bütün binayı kendilerinin sanıyorlar ilk temizliğe geldiklerinde de çok yüksek sesle müzik acmislardi yani durulmayacak derecede eşim uyarmıştı o zamanGönül cam yıkamak mı kaldı bişey demezsen daha abartır görgüsüzlük resmen Gonulmeyvesi yaz günü camlar açık insan camın önünde yatar da ne hakla bana pisliğini sıçratır bu açıdan düşün. Bu konu güzel bakış açısı yapılacak konu değil