Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bonus hale içiyorumKahvaltı hazırladım yedik hemen topladım mutfağı da oturuyorum balkonda.
Sıcaktan gebersek o çayı içiyoruz ya başka ne denir belki içmesem daralmayacağım
Ne başlıyacanBugün başım ağrıyor iplerim yanımda başlayamadım bile bayadır oturuyorum balkonda
Akıllı bişey olaydık içmezdikBonus hale içiyorum
Masaya örtü ya bi yaptım olmadı istediğim gibi bu sefer başka deniycemNe başlıyacan
Benimde iplerim var bende yapacağım ama kafama yatan model olmadıMasaya örtü ya bi yaptım olmadı istediğim gibi bu sefer başka deniycem
İyiyim teyocum, Fırat'ta formasyon bitti şimdi yüksek lisans yapıyorum. Sen buralarda mısın yoksa şehir mi değiştirdin?Sağolasın canım sorduğun için, hamd olsun iyiyim bu aralar çok gelemiyorum.Sen nasılsın
Benimde iplerim var bende yapacağım ama kafama yatan model olmadı
Şöyle nasıl
Polyester makrome var bende onunla yapıcam senin ne var bak bakalımGüzemiş aslında evi karıştırıp bulayım iplerimi
Merselize var ama bu evdemiPolyester makrome var bende onunla yapıcam senin ne var bak bakalım
Bu hızla nasıl yapıcam ben de bilmiyorum tam oturuyorum bişey çıkıyor.Merselize var ama bu evdemi
Memlekettemi onu bilmiyorum
Allah yar ve yardımcısı olsunBu hızla nasıl yapıcam ben de bilmiyorum tam oturuyorum bişey çıkıyor.
Hadi biz iki kişiyiz yapıyorum çocuklar getir götür yapıyorlar erkek yok dinleniyoruz aklıma hep Pare geldi MssPARE nasıl dayanıyor
Beynime çalıştıdım o fırfırığı (vantiratör)Bugün değişik bi sıcak var terleyerek uyandık vantilatör açık olduğu halde. Ahsene dedim hadi evi terk ediyoruz köye geldik biraz daha iyi tabi burası
Valla öyle yapmalıkBeynime çalıştıdım o fırfırığı (vantiratör)