Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahvaltı hazırladım topladım
Banyo tuvalet temizledim sildim serdim
Kedinin kumunu temizledim
3 oda ve ve koridor süpürdüm
Aynaları ve camdaki el izlerini sildim
Ev büyük yoruldum dinlendim mutfağa geldim şimdi
Sağolasın canım sorduğun için, hamd olsun iyiyim bu aralar çok gelemiyorum.Sen nasılsınTeyo nerelerde, haberi olan var mı? Nick mi değiştirdi?
Benim ev toplu, temiz bayramda da evde değilim zaten köylere gideceğiz, sordum mu diyebilirsin olsun anlatayım yine deBugün çok işim yok sanki bakiciz artık
Benimde evde toplu bayram boyu bizde evde yokuzBenim ev toplu, temiz bayramda da evde değilim zaten köylere gideceğiz, sordum mu diyebilirsin olsun anlatayım yine de
Bayramda evde olmamak bazı açılardan iyi oluyor, dönüşte ev tertemizBenimde evde toplu bayram boyu bizde evde yokuz
AynennnnBayramda evde olmamak bazı açılardan iyi oluyor, dönüşte ev tertemiz
tam senlik bi yer çiçekler ve ipler bende çok severim gerçi
ofiste tüm gün klima açık tabi dokunuyor dayak yemiş gibiyim yorgun hissediyorum kendimi.. Açmasam sıcaktan çalışmak, mümkün değilgünaydın, hayırlı sabahlar herkesler iyimi sıcaklarla nasıl gidiyo
Benim ev toplu, temiz bayramda da evde değilim zaten köylere gideceğiz, sordum mu diyebilirsin olsun anlatayım yine de
Sağ salim emekli ol eve geç abla inşallah balkonunda falan otur rahatçatam senlik bi yer çiçekler ve ipler bende çok severim gerçi