- 7 Kasım 2014
- 6.893
- 10.503
Kızlar size birşey danışmak istiyorum. Kirada oturuyoruz 2.5 yıldır...
Önce 1.400 ile başladı kira, bir yıl dolmadan 2.600 oldu.
Daha sonra yine bir yılın sonlarına doğru sözleşmede %15 olmasına rağmen kabul etmedi devlet %25 diyor dedi ve eşimle 3.750 ye anlaştı. Şimdi bir yıl dolunca eşim ev sahibi ile konuşmadan 3 aydır 8 bin veriyor. Çünkü Maraş depremi olunca illa artırın demeye başlamıştı.
Şimdi de sözleşmeyi yenilemek istiyorsanız 17.500 TL vereceksiniz diyor.
Zaten 3.750 ydi üç ay öncesine kadar eşim 8 verdi kabul etmeyip 17.500 diyor...
Oturduğum bölgede yeni kiraya verilen evler bu fiyatlarda fakat biz içinde oturduğumuz için bu kadar zam çok fazla...
Çıksak bulamayız uygun fiyata, çıkmasak zam oranı çok fazla, ev almaya çalışıyoruz paramız yetmiyor.
Bir akıl verin, bu ev sahibiyle nasıl orta yolu bulalım yoksa rest çekip 8 den fazla vermiyoruz mu diyelim?
Eşim kötülük çıksın istemiyor, 12 vereyim anlaşalım diyor bende yok diyorum.
Allah gözlerini doyursun, deprem bölgesindeyiz ne arlanma var ne vicdan...
Önce 1.400 ile başladı kira, bir yıl dolmadan 2.600 oldu.
Daha sonra yine bir yılın sonlarına doğru sözleşmede %15 olmasına rağmen kabul etmedi devlet %25 diyor dedi ve eşimle 3.750 ye anlaştı. Şimdi bir yıl dolunca eşim ev sahibi ile konuşmadan 3 aydır 8 bin veriyor. Çünkü Maraş depremi olunca illa artırın demeye başlamıştı.
Şimdi de sözleşmeyi yenilemek istiyorsanız 17.500 TL vereceksiniz diyor.
Zaten 3.750 ydi üç ay öncesine kadar eşim 8 verdi kabul etmeyip 17.500 diyor...
Oturduğum bölgede yeni kiraya verilen evler bu fiyatlarda fakat biz içinde oturduğumuz için bu kadar zam çok fazla...
Çıksak bulamayız uygun fiyata, çıkmasak zam oranı çok fazla, ev almaya çalışıyoruz paramız yetmiyor.
Bir akıl verin, bu ev sahibiyle nasıl orta yolu bulalım yoksa rest çekip 8 den fazla vermiyoruz mu diyelim?
Eşim kötülük çıksın istemiyor, 12 vereyim anlaşalım diyor bende yok diyorum.
Allah gözlerini doyursun, deprem bölgesindeyiz ne arlanma var ne vicdan...