- 8 Aralık 2011
- 44.028
- 153.607
pro max kullanıyorumKızlar ıphone almayı düşünüyorum.
15 serisinden herhangi birini kullanan var mı?
Pro, pro max, plus vs...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pro max kullanıyorumKızlar ıphone almayı düşünüyorum.
15 serisinden herhangi birini kullanan var mı?
Pro, pro max, plus vs...
Çok sevindim gözün aydın olsun canım
Çok şükür ablam sevindim. Bu gece rahat rahat uyuyun
Evet iyi doktor kendisi şükür ki sorun da yokmuş
Çok teşekkür ederim canlarımElhamdülillah çok sevindim canım
O doktoru youtube den dinlerdim oğlum küçükken
Gelmiş geçmiş olsun şekerciğimBenimkinin içinden canavar çıktı. Doktor diyor ki kaç yıldır muayene ederim çocukları ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım hiç ağlamazdı kuzum doktorda. Geçen 2 yaşta kan aldılar. Bulamadılar baya oynattılar içinde iğneyi. Canı yandı tabi ondan beri korkuyor. Doktor 2 yaşta kana gerek yok bir sorun yoksa çocuğa yazık işkence yapmışlar resmen dedi. Savaştan çıkmış gibi olduk öyle bağırma ağlama sesi kısılana kadar. Tutamıyoruz gücümüz de yetmiyor
Şükür ablam hiç bir şeyi yokmuşGelmiş geçmiş olsun şekerciğim
Dr ne dedi ?
Maşallah supanallah çok sevindimŞükür ablam hiç bir şeyi yokmuş
Geçmiş olsun canım
Canım geçmiş olsun ve ellerine sağlık
Sağolun kızlarÇok yorulunca oluyor hayal geçmiş olsun
Geçmiş olsun sweet sevindim boşuna korkutmuşlarŞükür ablam hiç bir şeyi yokmuş
Tamamını aç hele
Ben de 15 pro max almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misin, parasına değer mi?pro max kullanıyorum
Aynen hayal ya. Zayıf dediler korktum gelişim geriliği falan mı var diye. Kalp için öyle dediler. Resmen pişmanım burdaki doktorlara götürdüğüm içinGeçmiş olsun sweet sevindim boşuna korkutmuşlar
Valla kuzum çok anladığım bir şey değil ben dayanıklı uzun ömürlü olduğu için terçih ediyorum bundan önce 11 pro max kullandım eşimin bir hatası yüzünden değişmek zorunda kaldım Çok sık telefon değişmem dediğin şikayetlere rastlamadım kemara kalitesi gayet güzel dayanıklık konusunda başaralı düşmeler çarpmaladan etkilenmiyor saklama alanı güzel bazı güncelemeleri kendi yapıyor bildiğim özellikleri bunlarBen de 15 pro max almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misin, parasına değer mi?
Kamerası önceliğim ama ısınmalar oluyor diyenler var.
Bazı doktorlar öyle oluyor boşuna bu zamana kadar canını sıktı doktor neyse ki bir şey çıkmadı rahatladın sweetAynen hayal ya. Zayıf dediler korktum gelişim geriliği falan mı var diye. Kalp için öyle dediler. Resmen pişmanım burdaki doktorlara götürdüğüm için
Eşimde kullanıyor ısınma sorunu yaşamıyorBen de 15 pro max almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misin, parasına değer mi?
Kamerası önceliğim ama ısınmalar oluyor diyenler var.
çok şükür bak bişeyi yokmuş hadi gözünüz aydınAblam hiç bir sorun yok. Kalbinde üfürüm falan duymadım dedi. Kilosu az iştahı yok dedim doktoru az diyor dedim. Gayet iyi nasıl böyle diyorlar istikrarlı bir şekilde artmış kilosu dedi. Senden sağlıklı kan değerleri falan dedi şükür rahatladık