Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla hiç hatırlamıyorum ama önemli değilaysen-
Aysen ben seni alıntılamış ama cevaplamamışım yaa.
Hamileliğini tebrik edecektim.
Ettim mi yoksa hiç bilemedim.
Benim kafam niye böyle acaba.
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin, hayırlı olsun
Canımm sağlıkla kucağınıza alın inşallah miniğiAbla hiç hatırlamıyorum ama önemli değil
Amiinn inşallah Allah razı olsun abla duanızı eksik etmeyin
Çok teşekkür ederim canımm amiinn darısı tüm isteyenlerin başına inşallahCanımm sağlıkla kucağınıza alın inşallah miniği
Flamingo tarzi urunleri cok severim bende.6 da yola çıktık geldik şükür.
Meşe ağaçlarının altında bir yer çok güzel.
Sadece hava soğuk açmıyor plan önceden yapıldı serin olacağını biliyorduk nasip böyleymiş.
Tiny beklediğimden iyi salatamı yaptım yanımda getirdiğim bezimi serdim
Görüntü güzel
Oh mis gibi yok bende alicam galiba evet ikna oluyorum
Aynısından ablama aldım onun koltukları tutuyor memnun kaldı
Bende sevmem ama bayağdir kullanıyorum krem renk benim lekeyi çok tutmuyor.Oh mis gibi yok bende alicam galiba evet ikna oluyorum
Evet bende gördüm salon için düşünüyorum açıkçası ince pike kalınlığında gibi koltuk başlarına da diktirmisti gördüğüm kişi sadece oturma alanına değil hoşuma gitti açıkçasıBende sevmem ama bayağdir kullanıyorum krem renk benim lekeyi çok tutmuyor.
Bizimkiler kumaş alıp koltuğun renginde dikditiriyor etraflarını değil sadece oturduğu alanı ben çok beğendim gayet güzel olmuştu.
Kumaş alıp terziye verip yapabilirsin çok bozulmada olmaz otur kalk yapınca.
Ben çok sık silmeme rağmen çabucak leş gibi oluyor.
Hamarat kadın2 yumak almışım yanıma
Buda iyi fikir canım sağolBende sevmem ama bayağdir kullanıyorum krem renk benim lekeyi çok tutmuyor.
Bizimkiler kumaş alıp koltuğun renginde dikditiriyor etraflarını değil sadece oturduğu alanı ben çok beğendim gayet güzel olmuştu.
Kumaş alıp terziye verip yapabilirsin çok bozulmada olmaz otur kalk yapınca.
Ben çok sık silmeme rağmen çabucak leş gibi oluyor.