- 8 Aralık 2011
- 44.060
- 153.834
Siz bir içad konuşuyorsunuz anlamadın bu ne içadıki duvarda siliyor bacımsuSüper, bir çok yerde kullanmışsın benim de aradığım böyle bir makine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz bir içad konuşuyorsunuz anlamadın bu ne içadıki duvarda siliyor bacımsuSüper, bir çok yerde kullanmışsın benim de aradığım böyle bir makine
Buharlı temizleyiciler var ya ondan bahsediyoruz hayal almış karcher marka kullanışlı olduğunu söylediSiz bir içad konuşuyorsunuz anlamadın bu ne içasıki duvarda siliyor bacımsu
Bezleri yetersiz bence bide suyu 6 dk ısıtıyor beklemek lazım sc 3 modeli 30 sn hazır oluyormuşSüper, bir çok yerde kullanmışsın benim de aradığım böyle bir makine
Nane senin süpürgen kablosuz mu ? Karcher olanBuharlı temizleyiciler var ya ondan bahsediyoruz hayal almış karcher marka kullanışlı olduğunu söyledi
Evde ne varsa, herşeyi bir makine ile temizleme, halleri içindeyiz bacımsuSiz bir içad konuşuyorsunuz anlamadın bu ne içadıki duvarda siliyor bacımsu
O nedir bir fotoğrafı neyin yokmuEvde ne varsa, herşeyi bir makine ile temizleme, halleri içindeyiz bacımsu
Bende yok araştırıyorumO nedir bir fotoğrafı neyin yokmu
Çocuklarıda yıkasa eyi olurBende yok araştırıyorum
Şöyle düşün evde bir makine var; duvar, fayans, yerler, duşakabin, dolaplar, koltuk, halı, ayna camlar vs... silebiliyorsun ... nasıl
Evet ikili fırsatta robotla almıştık 2 sene önce büyük süpürge de o marka müstakil olunca rüzgar üfleme özelliği ile yaprakları temizliyordum onu alalı çok oldu amaNane senin süpürgen kablosuz mu ? Karcher olan
Sağolun. Amin Allah razı olsunAllah ım en yakın zamanda nasip etsin kolaylıkla inşallah ne kadar tanımasam da ben de cok beklemiştim biliyorum o duyguyu
Hayırlı olsun ne marka bizde almayı düşünüyoruz ablamlarlaHalı yıkama aldık evet. Ama buharlıda gözüm kaldı
A.slm çok geçmiş olsunSelamun aleyküm kızlar nasilsiniz?
Giremedim hiç fırsatım olmadı, taburcu oldu oğlum çok şükür sonuçlarda temiz çıktı. Dua eden herkese çok çok teşekkür ederim. Rabbim gonlunuzde ne varsa kabul etsin
Benim gençliğim buBende yok araştırıyorum
Şöyle düşün evde bir makine var; duvar, fayans, yerler, duşakabin, dolaplar, koltuk, halı, ayna camlar vs... silebiliyorsun ... nasıl
Yalnız değilmişsin ama artık yapmaya güç yok bonusumBenim gençliğim bu
Yalnız değilmişsin ama artık yapmaya güç yok bonusum
Karcher aldık bizde annem ablam benHayırlı olsun ne marka bizde almayı düşünüyoruz ablamlarla
Halı yıkamak koltuktan zor swet ama çok temiz olur. Sizin makine yeni su vermesi nasıl bilmiyorum benimki bozulmuştu yaptırana kadar lifle siliyodum koltukları ıslak sonra suyunu çekiyodum baktım böyle sulu daha güzel oluyor daha yaptırmadım.Karcher aldık bizde annem ablam ben
Bencede halı daha zor. Ben üstüne düşmedim aslında halıyı koltuk gibi sıkıp çektirerek yaptım öyle lekeler çıkmadı tabi. Dediğin gibi önden bişeyle fırçalamak sürtmek lazım. Leke yoksa ama direkt püskürtüp çekince bile parlıyorHalı yıkamak koltuktan zor swet ama çok temiz olur. Sizin makine yeni su vermesi nasıl bilmiyorum benimki bozulmuştu yaptırana kadar lifle siliyodum koltukları ıslak sonra suyunu çekiyodum baktım böyle sulu daha güzel oluyor daha yaptırmadım.
Halı içinde önce sıkı süpürcen ıslatıp fırçalıycan sonra suyunu çekicen lekeli yerlere ne kullanıyosan sıkıp bekletirsin çıkıyor zaten. Islak dediğimde elde yıkamak gibi değil de makinenin sıktığından bi tık fazlası.
Güç istiyor eşin yardım ederse tam onlara göre iş
Çok kirlenmeden ayda bir ıslak geçersen çok güzel olur.