Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selamun aleyküm kızlar nasilsiniz?
Giremedim hiç fırsatım olmadı, taburcu oldu oğlum çok şükür sonuçlarda temiz çıktı. Dua eden herkese çok çok teşekkür ederim. Rabbim gonlunuzde ne varsa kabul etsin 💜💜💜
aleykum selam lora geçmiş olsun canım neyi vardı oğlunun ben kaçırmışım pek giremedim . bu hafta

Evi bi toparladım ama camasirlar duruyor✅
Yıkanan çamaşırları kurutmaya attım✅
Girmeyecekleri astim✅
Mozaik pasta yerine kurabiye yaptım✅
Eşime kahvaltı hazırladım✅
Çay demledim✅
Kalan bir yufkayi gözleme gibi hazırladım✅
Oğlumun çantasını ve oğlumu hazırladım✅
Bende hazirlandim✅
Şimdi kurabilerimi aldım çıktık 🙃
Mutlu haftasonlari🎈🎈🎈
Güzel görünüyor kurabiyeler

Hayalim hayırlı olsun güle güle sağlıkla huzurla kullan. nerelerde kullanıyorsun?
duvarlara dolaplara fayanslara koltuk hali anlayacağın yer yerde kullanılan bir şey istiyorum:super: tabi böyle bir makine varmi onuda bilmiyorum :KK48: araştırmaya vakitte bulamadım açıkçası
Duvar sildim ama ıslak kaldı mopa kuru bez taktım arkasında kuruladım kurulamasam iz kalır mıydı bilmiyorum onu. Mutfak dolabı sildim mis gibi yaptı. Cam silme aparatıda var onu denemedim henüz.
Banyo fayansları derz aralarını çok güzel yaptı. Koltuk siliniyor evet ama cekmıyor elle silinmiş gibi yani. Ben şimdilik memnun kaldım bakalım biraz daha kullanayım bilgi veririm

Mutfağa bir girdim yeni bitti işim neyse her yeri tertemiz oldu ama yemek pişecek😅 şimdi de kızımdan bir kahve molası

Eklentiler

• 1000008740.jpg
    1000008740.jpg
    125,8 KB · Görüntüleme: 24
Duvar sildim ama ıslak kaldı mopa kuru bez taktım arkasında kuruladım kurulamasam iz kalır mıydı bilmiyorum onu. Mutfak dolabı sildim mis gibi yaptı. Cam silme aparatıda var onu denemedim henüz.
Banyo fayansları derz aralarını çok güzel yaptı. Koltuk siliniyor evet ama cekmıyor elle silinmiş gibi yani. Ben şimdilik memnun kaldım bakalım biraz daha kullanayım bilgi veririm
Süper, bir çok yerde kullanmışsın benim de aradığım böyle bir makine

X