- 13 Ağustos 2022
- 6.204
- 25.451
Karcher sedacımMerhaba dikkatimi cekti .
Buharli makine nedir ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karcher sedacımMerhaba dikkatimi cekti .
Buharli makine nedir ?
Yok canım değilim bi yanlış anlaşılma olduHayirli olsun hamileymissiniz.
penyez83 ablam bi ara sormuştun sanki kullanımı nasıl iyi mi diye buharlı makine hayalde varmışKarcher sedacım
Yeni aldım bende 2 kez kullandımpenyez83 ablam bi ara sormuştun sanki kullanımı nasıl iyi mi diye buharlı makine hayalde varmış
Hayırlı olsun bende o mu halı yıkamama mı dedim ablam halı yıkama alalım dediYeni aldım bende 2 kez kullandım
Markadan dolayı iyi olduğunu düşünüyorum benim süpürgelerim o markaYeni aldım bende 2 kez kullandım
Yer varsa bence de halı yıkama makinesi ilk sırada ama buharlı temizleyiciler de çok kullanışlı ve temiz geliyorHayırlı olsun bende o mu halı yıkamama mı dedim ablam halı yıkama alalım dedi
Pardon bende farkli anlamisimYok canım değilim bi yanlış anlaşılma oldu
Halı yıkama aldık evet. Ama buharlıda gözüm kaldıYer varsa bence de halı yıkama makinesi ilk sırada ama buharlı temizleyiciler de çok kullanışlı ve temiz geliyor
Allah sen bilirsinYok canım değilim bi yanlış anlaşılma oldu
Hayalim hayırlı olsun güle güle sağlıkla huzurla kullan. nerelerde kullanıyorsun?Yeni aldım bende 2 kez kullandım
Çok geçmiş olsun loramm tez vakitte hayırlısıyla kalıcı şifa versin RABBİMSelamun aleyküm kızlar nasilsiniz?
Giremedim hiç fırsatım olmadı, taburcu oldu oğlum çok şükür sonuçlarda temiz çıktı. Dua eden herkese çok çok teşekkür ederim. Rabbim gonlunuzde ne varsa kabul etsin