Sağolun kızlar
Bel fıtığı son zamanlarda yürümesine engeldi ameliyata aldılar
Sağol canım amin
Evet kuzumMalatya da mı annen
akşam yatmadan yemgemle konuştum annem iyiymiş ama dr sorunun bel fıtığı değil kalçayla ilgili olduğunu söylemişkendisine kesinleşene kadar söylemiyecekler evham yapmasın diye bir ay içinde emar çekilecek sorun ortaya çıkar demiş inşallah başka sorun çıkmadan atlatırız dualarınızda annemede yer veriseniz sevinirim
Sanırım ameliyat sırasında hangi sinire baskı yaptığını görmüşlerdir öngürü olarak söylemişlerdirAmeliyattan önce belli olmuyor muymuş mr çekilmedi mi o zaman?
İnstagram kullanmıyorum öyle aman aman takip ettiğim biri de değil zaten. Dün tesadüfen denk geldim iş yaparken bi şeyler açayım dediğim de o an hem komik geldi hem de motive etti biraz sizinle de paylaşmak istedimVidonun başlığı ama ne kadar kötü.
Hülya kişiside tam bir ahlak yoksunu eski programlarında gördüm ağzım açık kaldı.
Tek kelimeyle mide bulandırıyorlar.
Su çocuğu ünlü olmadan önce de tanırdım,severdim ben de canım ama bakıyorumda boykot ürünlerin reklamlarını yapmaya devam etti.Musluman kardeşlerimiz katledilirken daha yas zamanlarındayken bizler bunlar müzik açıp halaylı,kahkahali video atmıştı yazanlarda olmuştu duyarlı insanlarımızdan.
Vede bi yerde videoyu kapatmayı unutmuş izleyicilerine öyle bir küfür etti ki gerçek yüzü ortaya çıktı.
Allah çıkarıyor muhakkak.
Çok görmemiş insanları çok aşağılayıcı konuşuyor.Halbuki sen izleyicinle bu şöhrete kavuştun.
Şöhret böyle tehlikeli bir şey işte beşer, şaşıyor nasılda.
Kişinin psikolojik sorunları var çok belli.
Ben de onu boykot ettim bir daha hiç videosunu izlemedim.
Allahım inşirah ferahlığı versin canımModum düşük bi garibim bir kaç gündür neden bilmiyorum. Hiç kimsenin olmadığı bir yerde bağıra bağıra ağlamak istiyorum
Sağol canım amin
Biz seni böyle kabullendikGüya sabahtan işlere başlayacaktım , yine uykum geldi
O zaman yatmaya gidiyorum görüşürüz sonraBiz seni böyle kabullendik
Yatma kız kalk işlerini yapGüya sabahtan işlere başlayacaktım , yine uykum geldi
O zaman yatmaya gidiyorum görüşürüz sonra
Adaletin bu mu dünyaYatma kız kalk işlerini yapsenin bizden daha çok uyumaya hakkın yok