- 2 Ağustos 2013
- 34.170
- 101.763
Oğlu rahatsızdı parça alınacak demiştiNolduki loraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlu rahatsızdı parça alınacak demiştiNolduki loraya
Rüyamda Metem'le koltukları karşılıklı bir arabadayız. Benim karşımda oturuyor bi noktaya sabit bakıyor. Çikolata,dondurma tarzı birşey yemiş gibi ağzı batmış. Ben biliyorum rüyamda vefat ettiğini. Bir fotoğrafa bakar gibi bakıyorum boncuğuma iç çekiyorum ahh ahh diye. O sırada arabada çalan şarkı..seni unutmaya ömrüm yeter mi??dön desem tersine dünya döner mi..Seronun durumu burnumun direğini sızlattı. Seni unutmaya ömrüm yeter mi
Allah Allah bu aralar herkes böyle naptilar bize yaa hayat enerjimizi alacak toz mu serptiler nedirModum düşük bi garibim bir kaç gündür neden bilmiyorum. Hiç kimsenin olmadığı bir yerde bağıra bağıra ağlamak istiyorum
Canım benim Allah kalbine ferahlık versinRüyamda Metem'le koltukları karşılıklı bir arabadayız. Benim karşımda oturuyor bi noktaya sabit bakıyor. Çikolata,dondurma tarzı birşey yemiş gibi ağzı batmış. Ben biliyorum rüyamda vefat ettiğini. Bir fotoğrafa bakar gibi bakıyorum boncuğuma iç çekiyorum ahh ahh diye. O sırada arabada çalan şarkı..seni unutmaya ömrüm yeter mi??dön desem tersine dünya döner mi..
Var bi keyifsizlik cidden.Bu tozun gelmeside insanlara halsizlik hastalik keyifsizlik yapiyormus
Sanada gecmis olsun canim saglik gibisi yok
Aaa Sweet ben de öyleyim enerjim dipteModum düşük bi garibim bir kaç gündür neden bilmiyorum. Hiç kimsenin olmadığı bir yerde bağıra bağıra ağlamak istiyorum
Çok üzüldüm, içimi yaktı yazınız başınız sağolsun.Rüyamda Metem'le koltukları karşılıklı bir arabadayız. Benim karşımda oturuyor bi noktaya sabit bakıyor. Çikolata,dondurma tarzı birşey yemiş gibi ağzı batmış. Ben biliyorum rüyamda vefat ettiğini. Bir fotoğrafa bakar gibi bakıyorum boncuğuma iç çekiyorum ahh ahh diye. O sırada arabada çalan şarkı..seni unutmaya ömrüm yeter mi??dön desem tersine dünya döner mi..
Bu gün bolca ter attim.çok şükür iyi sayılırım.şu an burnum tıkalı insallah gecer hemen.sen nasil oldun canimAynısını yazdım ben de sen nasıl oldun deren?
Oy ne güzel dostluğunuz daim olsun insallah hepYok canım ablası değilim ama abla kardeş gibi birbirimizi seviyoruz uzun yıllardır tinnoşum çiçeğimmm ile dualar bölümündeyiz. Bana, sağolsun @Tiniminimavihanim ablaşumm pamuğumm der
Çok sükur daha iyiyimVar bi keyifsizlik cidden.
Sağol canım.
Şimdi nasılsın peki?
Ahh Seroo. Rabbim sabırların en büyüğünü versin sana yazıp yazıp siliyorum bişey diyemiyorum hiç bir kelime teselli etmez biliyorum. Hep gelsin rüyana rüyalarda hasret giderin Mete kuşumlaRüyamda Metem'le koltukları karşılıklı bir arabadayız. Benim karşımda oturuyor bi noktaya sabit bakıyor. Çikolata,dondurma tarzı birşey yemiş gibi ağzı batmış. Ben biliyorum rüyamda vefat ettiğini. Bir fotoğrafa bakar gibi bakıyorum boncuğuma iç çekiyorum ahh ahh diye. O sırada arabada çalan şarkı..seni unutmaya ömrüm yeter mi??dön desem tersine dünya döner mi..
Allah razı olsunCanım benim Allah kalbine ferahlık versin
Dualarımdasın aklımdasın ne denir ne söylenir bilmiyorum
İnşallah sonsuz alemde sonsuz sevgiyle yan yana olcaz boncuğumlaÇok üzüldüm, içimi yaktı yazınız başınız sağolsun.
Allah sabırlar versin.Ebedi hayatta kavuşmanız dileğiyle inşallah.
Amin canım Allah razı olsunAhh Seroo. Rabbim sabırların en büyüğünü versin sana yazıp yazıp siliyorum bişey diyemiyorum hiç bir kelime teselli etmez biliyorum. Hep gelsin rüyana rüyalarda hasret giderin Mete kuşumla
Yok canım ablası değilim ama abla kardeş gibi birbirimizi seviyoruz uzun yıllardır tinnoşum çiçeğimmm ile dualar bölümündeyiz. Bana, sağolsun @Tiniminimavihanim ablaşumm pamuğumm der
Cok geçmiş kolaylıkla geçsin ameliyatı
Çok geçmiş olsun efserim Rabbim kolaylaştırsın zorlaşırtırmasın hayırla sağlıkla sıhhatle ameliyattan çıkıp kalıcı şifa bulsun aminnnn
Sağolun kızlarGeçmiş olsun efser inşallah iyi geçer çabuk sağlığına kavuşur annen
Bel fıtığı son zamanlarda yürümesine engeldi ameliyata aldılarGeçmiş olsun ablacım Rabbim acil şifalar versin.
Neydi vardı sen yazınca yeni gördüm?
Sağol canım amin