Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmişi okumadım herkes iyimi
Hasta olanlar telaşı olanlar herşey yolunda mı
Bonus
Aktif Lora
Efser
Aklıma gelmeyen herkes iyimisiniz ❤❤❤
Ben iyiyim çiçekler bana teraypi gibi geliyorİdare eder parecim bugün daha iyi olurum inşallah.
Sen naptın?
Ağrın yok dimi şükür bak başlandı biter giderBen iyiyim çiçekler bana teraypi gibi geliyor
Dün iki kanal yapıldı sağ tarafın
Sol taraf apseli dedi antibiyotik verdi haftaya gel dedi
Iyiyim şükür canım ❤❤
Bonus sabah Bime gittim pembe büyük saksı aldım çok ucuzdu 46 tl ye aldım cicekcide 100 120 tl
Ve alttaki iki yavruyu aldım heleki yaprakları alalı beleli olana bayıldım ❤❤❤
En altta.olan ise maşallah nasıl büyüyor
Eki Görüntüle 3422332
Eki Görüntüle 3422329
Eki Görüntüle 3422330
O pembe saksıda bonsai imiş palmeri onumu dedin anlmadimFitonya mı o ne güzelmiş buraya gelenleri ben beğenmedim pek beğendiklerimi de almadım yerim yok diye.
Leş kaktüsünde yine tomurcuk var senin ya yerim onu
Resimde tırtılın solundaki palmeri mi?
Hafif kökten bi çekiyor geçiyorAğrın yok dimi şükür bak başlandı biter gider
Yok biliyorum sana da komik gelmiştir bu yüzden sadece bu kişinin ve bunlar gibilerin gerçek bir yüzü varya onu söylemek istediğin bir an gelir içinden bu yüzden burada yazdım.İnstagram kullanmıyorum öyle aman aman takip ettiğim biri de değil zaten. Dün tesadüfen denk geldim iş yaparken bi şeyler açayım dediğim de o an hem komik geldi hem de motive etti biraz sizinle de paylaşmak istedim
Aklımda canım biraz hayatımı düzene sokayım da çok yetişemiyorum forumaK KurkmantoluS ne zaman istersen gel serocum
Hani sana mesaj atmıştım sarardı kuruyor sanırım diye iste o çiçek kurtardı kendini bak hafif sarılar olsa da ❤Şunu dedim pariş sedum palmeri olabilir mi? Sarı sarı çiçek açar nerdeyse bütün bahçelerde vardır
Hee tamm canlanınca değişmiş kız başka bişey olmuş güzelleşmişHani sana mesaj atmıştım sarardı kuruyor sanırım diye iste o çiçek kurtardı kendini bak hafif sarılar olsa da ❤
Eki Görüntüle 3422362
Ayy artık çok geçYatma kız kalk işlerini yap senin bizden daha çok uyumaya hakkın yok