- 1 Aralık 2021
- 12.038
- 40.409
- 34
Toz maduru olmuştum sanırımNe oldu canım nanecim❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toz maduru olmuştum sanırımNe oldu canım nanecim❤
Dün ani tansiyonum düşmüş sonrası baş ağrısı başladıKuzum sana ne oldu ?
Geçmiş olsun dikkat et kuzumDün ani tansiyonum düşmüş sonrası baş ağrısı başladı
Burada öyle hem toz hem beraberinde boğucu anlamsız bir sıçakToz maduru olmuştum sanırım
Ne dersi canim?Çocukları yolladım kahvaltıyı topladim
yatakları topladım Makineye çamaşır attim
wc yikadim banyonun aynaları sildim
Bugün uykum yok şükür belim ağrıyor az uzandım bişiler izlicem. Birde dün karar aldım hergun bir ders videosu izlicem bilgilenmek vs .herkese kolay gelsin
Efser canım bu mesajımı gördün mü, değerlendirBi hacamat yaptır oradayken, karaciğer temizliği diye de söylersin. Şimdiden şifa olsun
Kuzum hem sonbahar hem altın gününde yaptırdım şifa olacağını bende düşünüyorumEfser canım bu mesajımı gördün mü, değerlendir
GörmemişimEfser canım bu mesajımı gördün mü, değerlendir
Bölgesel egzersiz yaptığını atar mısınÇol yormadan yürüyüş yaptım evdeyim şimdi bölgesel egzersizlerimi yapacağım piknik beni 1 hafta geri sardı kaldığım yerden devam etmeliyim.
ZAyıf arkadaşlarıma eva fitnes videolarını da önereyim mutlaka bakın yapabilirsiniz siz
Bölgesel egzersiz yaptığını atar mısın
5 günlüktü canim bitti hareketleri öğrendim artk evde devam ediyorumLidlaylim fizik tedavi nasıl gidiyor lidloş
Evde hareket zamanı yazarsan youtube da günlük yarım saatlık ısınma ve soğumayla başlayan faydalı bir 30 günlük spor varBölgesel egzersiz yaptığını atar mısın
ÖYle videolar çok iyi ben ezbere yapıyorum bakmadanEvde hareket zamanı yazarsan youtube da günlük yarım saatlık ısınma ve soğumayla başlayan faydalı bir 30 günlük spor var