- 1 Aralık 2021
- 12.038
- 40.409
- 34
Ben pandemi dönemi TV de görüp başladıydım artık kendim yapıyorum ama alışkanlık için düzenli bir ay iyi oluyor ilk başlayan içinÖYle videolar çok iyi ben ezbere yapıyorum bakmadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pandemi dönemi TV de görüp başladıydım artık kendim yapıyorum ama alışkanlık için düzenli bir ay iyi oluyor ilk başlayan içinÖYle videolar çok iyi ben ezbere yapıyorum bakmadan
İyi bari şifa olsun inşallah5 günlüktü canim bitti hareketleri öğrendim artk evde devam ediyorum
Hayalkuran bundan örnek alarak yapıyorum en temel egzersizler tam 10 tanesini yapmıyorum heralde squat yapamıyorum sadece kol için bantla sayı ekliyorum buna.
Hele yan mekik çok inceltmişti yanlarımı.
Bunları yürüyüşten ya da lesliden sonra yapıyordum.
ISınmadan olmaz.
Bitince de soğuma yapmak lazım
Bi ara bende yaptım onları ama sıkılıyorum belli bi zaman sonra istikrar yokBen pandemi dönemi TV de görüp başladıydım artık kendim yapıyorum ama alışkanlık için düzenli bir ay iyi oluyor ilk başlayan için
Devamı gelmeyince yada birden üst seviye çalışınca kas ağrısı ve ödem oluyorBi ara bende yaptım onları ama sıkılıyorum belli bi zaman sonra istikrar yok
sadece salıncakta sallandığını ve kilo verdiğini söyledi
Evden çıkmazdı o sanırım dışarıda zaman geçiriyor olması olumlu etkilediNerde hata yapıyoruz ya
Ben salıncakta ancak kilo alırımDevamı gelmeyince yada birden üst seviye çalışınca kas ağrısı ve ödem oluyor
Geçen bir yakınımı gördüm kilo vermiş baya sadece salıncakta sallandığını ve kilo verdiğini söyledi kalori yakıyormuş salıncak
Sen yazınca düşündüm de, salıncağa en son ne zaman bindim hatırlamıyorumŞu an fark ettim salıncağa en son yıllar önce binmisimdir ben
Sadece çocuklara özel gibi geliyor bana daBen salıncakta ancak kilo alırım
Sen yazınca düşündüm de, salıncağa en son ne zaman bindim hatırlamıyorum
Anaa balkon vardı dimi sabahtan hatırlatsana yaşlı garı unuttumBonus balkona girişecek misin? Ben ev süpürüp giricem
Amin sağ ol canım benimm❤❤İyi bari şifa olsun inşallah