Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocukların sökükleri vardı bikaç tane. Her gün biraz dikiyorum kızımın bebeğinin elbisesini diktim hemencecik o kadar mutlu oldu kiNe diktin? Kalıp çıkarmayı falan biliyon mu?
Çocukların sökükleri vardı bikaç tane. Her gün biraz dikiyorum kızımın bebeğinin elbisesini diktim hemencecik o kadar mutlu oldu ki
Kalıp çıkarmayı bilmiyorum ya. YouTube dan bakarım öğrenirim herhalde.
Aklımda bulunsun bonusum teşekkür ederimBurdanın pratik dikiş dergisi var orda direk kalıplar vardı bi iki tane alabilirsen fikir olur baya kıyafet dikmek istiyorsan.
Onun dışında evde dikilecek en iyi şey eşofman pijama swet.
Lastikli çarşaf.
Bir de parça kumaşçı bulursan harika olur.
Aklımda bulunsun bonusum teşekkür ederim
Aklımda birsürü şey var ama önce makinayı iyice tanıyayım diyorum çünkü bozmak istemem
Singer c440 aldık. Tanıtım videosu kısacık. YouTube da da fazla video yok. Olduğu kadar artıkTanıtım videosı falan vardır belki internet sitelerinde hangisini aldın ki
geçmiş olsun efser Allah şifa versin herkeseHastane işlerim tamam on içinde tekralanması gereken karaçiğer tahlilleri kontöröl amaçlı bir iki utrason verdi zaten 20 içinde geleceğim o dönemde yaparım artık
Çok geçmiş olsun dinlen biraz toparlarsin inşallah
Nane Limon Kabugu geçmiş olsun nanecim
Nane Limon Kabugu
golgefeslegeni
Geçmiş olsun yavru ceylanlar.
@Efser Allah şifa versin, iyi sonuçlar al inşallah.
Arada kaçırdıysam affedin.
Herkese geçmiş gitmiş olsun yaaaaa
Geçmiş olsun nane
Geçmiş olsun nane
Çok geçmiş olsun kızlar ❤
Cok geçmiş olsun Allah şifa versin
Çok teşekkür ederim kızlar
Allah şifa versin inşallahBenim de amcam yoğun bakımdaymış kızlar bi dua ederseniz çok çok sevinirim
Ben bunu bir tür yasemin diye bilirdim filbahriymiş adı bayılırım kokusunaGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Sabah işe gelirken, yolda çektim, her yer çiçek mis gibi, içim açıldı. 2.500 adım atıldı
Eki Görüntüle 3419547