- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Dimi hep ayni söylemler şikayetler. Bildiğin zehirleniyoruzBen inanıyorum. Neden dersen mesela ben diyorum ki şöyle bi derdim var. Aynısını ortamdaki 4 5 kişi de diyor. Yani tesadüf olamaz bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi hep ayni söylemler şikayetler. Bildiğin zehirleniyoruzBen inanıyorum. Neden dersen mesela ben diyorum ki şöyle bi derdim var. Aynısını ortamdaki 4 5 kişi de diyor. Yani tesadüf olamaz bence.
Çok çok geçmiş olsun tertemiz çıksın sonuçlar inşallahHastane işlerim tamam on içinde tekralanması gereken karaçiğer tahlilleri kontöröl amaçlı bir iki utrason verdi zaten 20 içinde geleceğim o dönemde yaparım artık
mümkün değil yapmam balık, aç dururumBugün bu temizliğin üstüne balık pisirecek yürek yemiş insan evet benim
Geçmiş olsun ❤Hastane işlerim tamam on içinde tekralanması gereken karaçiğer tahlilleri kontöröl amaçlı bir iki utrason verdi zaten 20 içinde geleceğim o dönemde yaparım artık
İşime geldi abla yemek yapma telaşım yok şuan gelince pişiricemmümkün değil yapmam balık, aç dururum
Aspiratör ise yarar umarım halıyı falan balıktan sonra silicem bakalımHayatta yapmam ha o temizliğe 2 gün mutfakta yemek
Bakalım bonus ilaç kullanmıştın o yüzdEn olabilir dedi bir 10 içinde tahlileri yenileyelim ultroson bakalım dedi bende 20 gün içinde zaten geleceğim yaptırırım dedimKontrolleri ihmal etme sakın gülo karaciğer ultrasonu mu istedi önemli o inş tertemiz çıkar hepsi
Karaciğer değeleri yüsek çıktı penyez vucud bir arınsın bakalım artıkGeçmiş olsun canım herşey normal ve tertemiz çıksın inşaAllah
Sağol canımGeçmiş olsun ❤
AminÇok çok geçmiş olsun tertemiz çıksın sonuçlar inşallah
Anneminde çıkmıştı ya ekim gibi falandı heralde. Doktor ilaçlardan olabilir demişti. Sonra normal çıktı. Öyle bir şeydir inşallahKaraciğer değeleri yüsek çıktı penyez vucud bir arınsın bakalım artık
Bende öyle hissediyorum şekerçiğimAnneminde çıkmıştı ya ekim gibi falandı heralde. Doktor ilaçlardan olabilir demişti. Sonra normal çıktı. Öyle bir şeydir inşallah
Geçmiş olsunHastane işlerim tamam on içinde tekralanması gereken karaçiğer tahlilleri kontöröl amaçlı bir iki utrason verdi zaten 20 içinde geleceğim o dönemde yaparım artık
Bi hacamat yaptır oradayken, karaciğer temizliği diye de söylersin. Şimdiden şifa olsunKaraciğer değeleri yüsek çıktı penyez vucud bir arınsın bakalım artık
Hep öyle denk gelir zatenMutfak toplu diyoruz mu?
Dedim ben
Böyle güzel temizliğin üstüne neredeyse 1 aydır beklediğim balkon dolapları bugun geldi.
Demonte geldiği için kocam yapacak. Ortalık battı bile, toz oldu
Nasip.
Sen hep aç duruyorsun gibi ya zatenmümkün değil yapmam balık, aç dururum
Duruyorum da ne oluyor aynı kiloyu tartıda yıllardır görüyorumSen hep aç duruyorsun gibi ya zaten