- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almamaktan iyidir amaDuruyorum da ne oluyor aynı kiloyu tartıda yıllardır görüyorum
Almaktan iyidir yav işim gücüm kilo almakAlmamaktan iyidir ama
İyidir deee tadını çıkara çıkara doyasıya birşey yiyemiyorum geçen akşam rüyamda künefe yedim künefeeee çok güzeldi amaaaAlmamaktan iyidir ama
Oyyy rüyana girmişse olay bitmiştirİyidir deee tadını çıkara çıkara doyasıya birşey yiyemiyorum geçen akşam rüyamda künefe yedim künefeeee çok güzeldi amaaa
Akıl sağlığın yerinde miBebikler bazen gündüz uykusunu akşam üzeri uyur ya hah ondan işte
Bi hoşum ne bilim zaten dışarısı bulanık görünüyordu camdan afrika tozundan artık içerisi de bulanık gibiAkıl sağlığın yerinde mi
65 göremm yiycemmmPenyezim kurban olam ye bi garnın doysun ya
Bizimle 2 gün geçirmesi yeterli rüya falan görmez dahaPenyezim kurban olam ye bi garnın doysun ya
Bizimle 2 gün geçirmesi yeterli rüya falan görmez daha
Onu yiyemem bunu yiyemem diyen birine ne yapılırSinir ediyomuş bizi sofrada
Geçmiş olsun canım, ne oldu ağır iş falan mı yaptın, ayakta fazlamı kaldınBelim sanki ortadan ayrılıyor
Ellerini bağlayıp zorla yedirilirOnu yiyemem bunu yiyemem diyen birine ne yapılır
Karaciğer değeleri yüsek çıktı penyez vucud bir arınsın bakalım artık
Anneminde çıkmıştı ya ekim gibi falandı heralde. Doktor ilaçlardan olabilir demişti. Sonra normal çıktı. Öyle bir şeydir inşallah
İnşallah inşallahTertemiz çıksın sonuçların
Aynı sorun eşimde de var, ilaçlardan oldu demiş eşime doktor, 1 ay sonra yenileyecek tahlilleri
Çok şükür Eşimin de tertemiz çıkar inşallah