Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh ne güzel tertemiz orman havası çayda vardır mutlakaBen de iyiyim şükür sağolun
Ormandayım
Ne oldu neden yaralı ceylan yazdın çiçeğimyaralı ceylandann Tünaydınnnnnnn
Tinnosum niye böyle yazdin yavruuyaralı ceylandann Tünaydınnnnnnn
Pamuğummm ruh halimm biraz buruk ondan galiba ağlama hissiNe oldu neden yaralı ceylan yazdın çiçeğim
Paremmm ara ara gelen şeyler dolunay Afrika sıcakları beni etkiledi galibaTinnosum niye böyle yazdin yavruu
Noldu tinnoşum. Yazmışsın. Bu ara bende bi duygusal takılıyorumyaralı ceylandann Tünaydınnnnnnn
He.onlar bende de oluyor şuan dışarda fırtına var ve kum her yerPamuğummm ruh halimm biraz buruk ondan galiba ağlama hissi
Paremmm ara ara gelen şeyler dolunay Afrika sıcakları beni etkiledi galiba
Şıklığını ayakkabı ile taçlandırmana memnun oldum ParePinhan Kıyafeti sormuşun
Siyah bir ferace giydim azıcık kolunda ve göğüs üstünde ışıltısı vardı
Kırmızı siyah eşarp örttüm
Ayakkabı aldim arabaya koydum ama arabadan almayı unutmuşum ...ayağımda pazar ayakkabısı gri spor ayakkabıyla salona daldım
Arka masalara attım kendimi masa örtüsü altına gizledim ayakkabılarımı arada ben bakıp bakıp puuuuuhhhh sana dedim
Dolunay vardı bide dünTek tek şapamadım kızlar, geçmiş olsun dileklerine teşekkür ediyorum.
Geçti sanırsam.
Yani geçmediyse de ben iyiyim ne bilim baya iş güç yaptım, normal hissediyorum. Ama o buhran hali var hala.
Tiniminimavihanim , sweetgirlcandy sizler de toz mağdurusunuz, sıkmayın canınızı başka şeye.
Tozdan her şey.
Toz yüzünden.
Yoksa iyiyz biz