Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun canımHastane işlerim tamam on içinde tekralanması gereken karaçiğer tahlilleri kontöröl amaçlı bir iki utrason verdi zaten 20 içinde geleceğim o dönemde yaparım artık
Geçmiş olsun efserikoHastane işlerim tamam on içinde tekralanması gereken karaçiğer tahlilleri kontöröl amaçlı bir iki utrason verdi zaten 20 içinde geleceğim o dönemde yaparım artık
Oyh yoruldum!
Beklenen temizlik yapıldı
Evi süpürdüm
Her yerin tozunu aldım
Yerleri sildim
Çamaşır attım, astım
Her yeri topladım
Çocuk odalarını detaylı sildim topladım
Banyo, wcler yıkadım sildim
Kek yaptım tepside
Mutfak topladım
Balkon topladım süpürdüm
Cam kenarlarını sildim
Camları silesim var ama fırtına var şu tozlar vs geçsin bari
Bitti.
Ev harika kokuyor, kek, çamaşır suyu yüzey temizleyici karışımı birşey
Bir kahveyi hak ettim ama devrilecem biraz sonra içerim.
Hastane işlerim tamam on içinde tekralanması gereken karaçiğer tahlilleri kontöröl amaçlı bir iki utrason verdi zaten 20 içinde geleceğim o dönemde yaparım artık
Gecmis olsun canım
Geçmiş olsun efseriko
Sağolun kızlarOkurken temizlik hissi geldi kokular falan burnuma geldi
Ohh afiyet olsun
Geçmiş olsun,
Sağol ahiretliğimEfser Geçmiş olsun canım
Yetheeer belimizi dogrultamiyoruz meydan okumaya karar verdimDolunay vardı bide dün
Kontrolleri ihmal etme sakın gülo karaciğer ultrasonu mu istedi önemli o inş tertemiz çıkar hepsiSağol ahiretliğim
Yıllardır var bunu söyleyenler milleti cahillikle suçladılarEki Görüntüle 3419313 böyle bisi normal mi ya doğru mu ki
Geçmiş olsun canım herşey normal ve tertemiz çıksın inşaAllahHastane işlerim tamam on içinde tekralanması gereken karaçiğer tahlilleri kontöröl amaçlı bir iki utrason verdi zaten 20 içinde geleceğim o dönemde yaparım artık
Biraz baktım da hala aynı şeyleri diyen var komplocu falanYıllardır var bunu söyleyenler milleti cahillikle suçladılar
Hayatta yapmam ha o temizliğe 2 gün mutfakta yemekMutfak dolapların üst kısımları bitti ️
Süngerle köpük, bezle durulama ve kuru bezle kurulama şeklinde iç dış sildim️
Düzenlenecek yerleri düzenledim ️
Davlumbaz ve Ocağı da sildim ️
Toplam da 7 dolap yapmışım
Şimdi namaz kılıp devam edicem inşallah
Bugün bu temizliğin üstüne balık pisirecek yürek yemiş insan evet benim
Ben inanıyorum. Neden dersen mesela ben diyorum ki şöyle bi derdim var. Aynısını ortamdaki 4 5 kişi de diyor. Yani tesadüf olamaz bence.Eki Görüntüle 3419313 böyle bisi normal mi ya doğru mu ki